Pohjoisen Bugi 2020 -hyönteisruokatapahtuma – Nordic Edition (virtuaalitapahtuma)
Virtuaalitapahtumassa tarjoillaan mielenkiintoisia tietoiskuja hyönteisalan eri teemoista ja hyönteiskokkailunäytös. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua eläviin hyönteisiin ja hyönteiskasvattamon virtuaalimaailmaan. Tervetuloa mukaan vaikka kotisohvalta 23.10. klo 9-14! […]
Pyöreän pöydän keskustelu kasviskriteereistä, etäyhteydellä
Vastuullisten elintarvikehankintojen oppaan päivitys etenee syksyn aikana. Elintarvikeala on kehittynyt nopeasti ja kolme vuotta sitten laaditut julkisten hankintojen vastuullisuuskriteerit päivitetään vastaamaan tämän hetken markkinoita. Samalla […]
Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä
Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]
VYR luomuviljawebinaari
Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR järjestää Luomuviljawebinaarin lokakuun loppupuolella. Aika: 27.10.2020 klo 9.30-14.30 Puheenjohtajana Pekka Terhemaa VYR luomutyöryhmän puheenjohtaja, ProAgria 9.30 Tilaisuuden avaus ja katsaus kotimaiseen luomuviljan […]
Lähituotteilla makua lautaselle, Pohjois-Savo
Maaliskuulta peruuntuneen livetapahtuman tilalla järjestetään ”Lähituotteilla makua lautaselle” -webinaari tiistaina 27.10. klo 14:00-15:30. Webinaarin lyhyet puheenvuorot käsittelevät muun muassa Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoita, ja paneelikeskustelussa […]
Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä, Pohjois-Savo
SavoGrow, Yrityspuisto Futuria Jalkalantie 6, SuonenjokiRuokalaakso järjestää elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivän keskiviikkona 28.10. klo 8:30-16:00. Koulutus järjestetään SavoGrowlla Yrityspuisto Futurian tiloissa, mutta koronavirustilanne huomioiden siirretään tarvittaessa verkkototeutukseksi. Koulutus sisältää pieniä ryhmä- tai […]
Nagoyan pöytäkirja ja geenivaroihin perustuva tuotekehittely -webinaari
Webinaarissa käsitellään muun muassa ABS-lainsäädäntöä, geenivarojen merkitystä elintarvikealalla sekä esitellään teemaan liittyvä koulutuspaketti. Voit tutustua asiaan Aitoja makuja -lehdessä: Nagoyan pöytäkirja huomioitava elintarvikkeiden tuotekehittelyssä Webinaari […]
Koulujakelutuki paikallisten tuotteiden käytön vauhdittajana -webinaari
Koulujakelutukea voi hyödyntää paikallisten elintarvikkeiden hankinnoissa. Tuki myös kannustaa luomutuotteiden käyttöön. Tule kuulolle webinaariimme 28.10. klo 10-11, ja nappaa vinkit sekä uusimmat tiedot koulujakelutuen hyödyntämisestä. […]
Future challenges in hospitality – Saimaan ruoka- ja matkailufoorumi, verkossa
Askarruttaako sinua matkailun ja ruoka-alan tulevaisuus? Mietitkö, millaisiin haasteisiin voit törmätä ja miten niihin vastata! Tervetuloa mukaan Future Challenges in Hospitality – Saimaan ruoka- ja Matkailufoorumiin 29.10. – […]
Food Business Summit 2020 Seinäjoella
Seinäjoki, Frami B Kampusranta 9, SeinäjokiKeväälle suunniteltu Food Business Summit 2020 siirtyy koronaviruksen vuoksi lokakuun loppuun. Tapahtuman teema säilyy samana, mutta ohjelma on tiiviimpi, lippuhinta edullisempi ja tapahtumapaikka Farmi B:n […]