Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koronaviruspandemian vaikutukset hygieniakäytäntöihin -webinaarisarja

29.10.2020 @ 14:30 - 16:00

Koronaviruspandemian vaikutuksen hygieniakäytäntöihin -tapahtuma on kaksiosainen. Voit osallistua kumpaankin tai vain toiseen osaan. Osat toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

Ohjelma 29.10.

14.30 Tilaisuuden avaus

Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio, ETS:n Elintarvikehygienian jaoston puheenjohtaja

14.35 Atrian tavoitteet ja toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä

Vastuullisuus-, laatu- ja tuoteturvallisuusjohtaja Merja Leino, Atria Oyj

15.15 Koronakriisi ravintoloissa ja tulevaisuuden trendit

Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Aittoniemi, MaRa ry

 

Ohjelma 5.11.

14.30 Tilaisuuden avaus

Ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija Gun Wirtanen, SeAMK Ruoka, ETS:n Elintarvikehygienian jaoston jäsen

14.35 Koronakriisin vaikutukset ja toimenpiteet vähittäiskaupoissa

Elintarvikeasiantuntija Anna Salminen, Päivittäistavarakauppa ry

15.15 Miten viruksia tuhotaan pinnoilta 

Mikrobiologian professori Per Saris, Helsingin yliopisto

 

Tervetuloa mukaan Elintarviketieteiden Seuran Elintarvikehygienian jaoston webinaarisarjaan!

Webinaarit ovat maksullisia. Hinnat ja ilmoittautuminen Lyytissä.

 

 

Details

Date:
29.10.2020
Time:
14:30 - 16:00