-
Luomutärskyt ammattikeittiöille, Salo
Kiinnostaako luomun lisääminen keittiössä? Tule kuulemaan, mitä luomu on ja miten sen käyttöä voisi lisätä. Vuoden 2025 aikana järjestämme myös muita luomuisia tilaisuuksia ammattikeittiöille, joista […]
-
Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti, Humppila
Elonkierron Ystävät ry sekä Lounais-Hämeen MTK järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen paneelikeskustelun ”Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti”. Tilaisuus järjestetään Jokioisten Tietotalon yläkerrassa (Humppilantie 9) maanantaina […]
-
EU:n maatalouspolitiikkaan luvassa muutos – mitä se merkitsee? webinaari
Euroopan unionin yhteinen maatalouspolitiikka kohtaa kasvavia muutospaineita, kun sitä aletaan uudistaa vuonna 2028 alkavalle kaudelle. Tervetuloa Luken webinaariin kuulemaan, mitä muutokset tarkoittavat. EU:n komissio julkaisi […]
-
Luonnontuotteet Nyt – Menestystä, Tietoa ja Makuja -tilaisuus, Lappeenranta
LUT:in Kymenlaakson kestävä kehitysloikka (KEKE)-tutkimusryhmämme järjestää vuonna 2025 kolme tilaisuutta, joissa haluamme innostaa luonnontuotealan toimijoita kehittämään liiketoimintaansa, innovoimaan uusia tuotteita ja verkostoitumaan. Näissä tilaisuuksissa esitellään […]
-
Huoltovarmuus – mitä se maataloudessa ja ruokajärjestelmässä tarkoittaa? -webinaari
Ennakkotietona, että ARMAS-hanke (Huoltovarmuutta ja resilienssiä ruokajärjestelmään - valtakunnallinen maaseutuhanke) järjestää huoltovarmuuteen liittyvän webinaarin. Aika: ke 26.3.2025 klo 9-11.30 Paikka: etäyhteydellä teamsilla, Liity kokoukseen tästä […]
-
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Rovaniemi
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
-
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Oulu
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
-
Lähiruoka & luomu, Helsingin Messukeskus
Herkkuja luomuna ja läheltä – Lähiruoka & luomu -tapahtuma jälleen keväällä 2025 Lähiruoka & luomu järjestetään 27.-30.3.2025 Kevätmessujen yhteydessä. Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle […]
-
Varsinais-Suomen ruokaketju muutoksessa, Lieto
Järjestämme torstaina 27.3. Liedon kaupungintalolla koko iltapäivän tilaisuuden, jossa käymme monipuolisesti läpi maakunnan ruokaketjun tilaa – niin haasteita kuin keinojamme ratkaista niitä. Tilaisuus on suunnattu […]
-
Millaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040? -työpaja, Seinäjoki
Tervetuloa visioimaan minkälaista lisäarvoa solumaatalous voisi tuoda tulevaisuuden Etelä-Pohjanmaan ruokamaakunnalle 2040 Osana EU:n rahoittamaa PRIMED-projektia VTT on haastatellut ruoka-alalla eri rooleissa toimivia henkilöitä, ja luonut […]
10 tapahtumat found.