-
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kuopio
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
-
ETS: Kuluttaja haluaa kalaa! – Mitä jokaisen elintarvikealan asiantuntijan tulisi tietää kalasta? -webinaari, osa 3
Kalan kulutuksen lisääminen hyödyttäisi koko elintarviketaloutta ja kuluttajat haluaisivat näin tehdä, mutta mitä he oikeasti haluavat. Mikä on oikeasti vastuullista kalaa? Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä […]
-
Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams
Jatkamme 18.3.2025 klo 13-15 luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksien käsittelyä helmikuussa aloitetun keskustelun pohjalta. Aiheina mm. luomukeruun ryhmäsertifiointi, keruun sopimusmallin valmistelu, evästykset marraskuun Luonnontuotepäiville ja […]
-
Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, Oulu
Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla! Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma? Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan […]
-
Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat, Kouvola
Ruuan tuotannon pitkän aikavälin strategiatyö on vaiheessa, jossa ruokajärjestelmän eri toimijoita otetaan mukaan strategian sisällön tuottamiseen. Ruokajärjestelmän toimivuus ja kestävyys on kansallisesti erittäin tärkeä asia, […]
-
Luomuinstituutin webinaarisarja: Luomusadoissa on hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia
Luomuinstituutin johtaja Sari Iivonen koordinoi vuosina 2022-2024 toteutettua ja Hiilestä kiinni-ohjelmasta rahoitettua Luomuviljelyn viljelyvarmuuden ja ilmastokestävyyden parantaminen sekaviljelyn ja syyskylvöisten valkuaiskasvien avulla (LuoVaMix) -hanketta. Hankkeessa […]
-
Ruokahävikki-webinaari
Bio- ja kiertotalouden tutkimusalan FoodLoops-hanke järjestää 21.3. klo 11-13:30 koulujen ruokahävikin vähentämiseen tähtäävää kehitystyötä ja projektin tuloksia esittelevän webinaarin. Tilaisuus tarjoaa vaiheittaisen koulutuksen yhteiskehittämisprosessista kuntien, […]
-
D.O. Saimaa -merkki käyttöön ja hyödyksi -info, Teams
Ruoantuottajille, jatkojalostajille, ruokamatkailuyrityksille, ravintoloille! Olisiko sinun yrityksellesi tai tuotteelle hyötyä D.O. Saimaa laatu- ja alkuperämerkistä? Haluatko profiloitua paikallisruokaan? Oletko paikallinen ruoantuottaja, joka haluaa myydä raaka-aineita […]
-
Luomutärskyt ammattikeittiöille, Salo
Kiinnostaako luomun lisääminen keittiössä? Tule kuulemaan, mitä luomu on ja miten sen käyttöä voisi lisätä. Vuoden 2025 aikana järjestämme myös muita luomuisia tilaisuuksia ammattikeittiöille, joista […]
-
Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti, Humppila
Elonkierron Ystävät ry sekä Lounais-Hämeen MTK järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen paneelikeskustelun ”Lounaissuomalainen yhteinen ruokajärjestelmä avoimesti ja rakentavasti”. Tilaisuus järjestetään Jokioisten Tietotalon yläkerrassa (Humppilantie 9) maanantaina […]
10 tapahtumat found.