Kysy ja keskustele ruokavalinnoista! Ruoka-alan ammattilaiset mukana keskustelussa
Millaista ruokaa haluan lautaselleni vuonna 2040? Pohdimme yhdessä, mikä vaikuttaa ruokavalintoihimme ja miten voimme varmistaa, että lautasiltamme löytyy jatkossakin maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Tule mukaan […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostoitumistapahtuma Louella ja etänä
Paikallista, uudistavaa ja kestävää tuotantoa – Tule keskustelemaan ja vahvistamaan kotimaisten toimijoiden verkostoa! Kuinka sinä voisit osallistua reilumman ruoantuotannon rakentamiseen? Mitä tarvitaan, että ruokapöytään olisi […]
Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari
Kutsumme Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjiä edellisvuosilta kehittämään tulevaa Lähiruokapäivää kanssamme 12.4. klo 13-14:30 järjestettävään webinaariin. Missä vaiheessa vuoden 2024 Lähiruokapäivän suunnittelu valtakunnallisesti on? Mitä asioita nousi esiin […]
The food system transition in Finland – role of disruptive production technologies, Helsinki
You are warmly welcome to join the seminar organized by the three national research projects, Food without Fields, CERAFIM and GrassProtein that focus on developing new food […]
Etsi Luomua -palvelun esittely
Tervetuloa tutustumaan ammattikeittiöille ja luomuyrittäjille tarkoitettuun luomutuotteiden hakupalveluun. Infossa esitellään Etsi Luomua -palvelu, joka on valtakunnallinen ja julkinen luomutuotteiden ja -tuottajien hakupalvelu ruokapalveluille ja ravintoloille. […]
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Kohti uudistavaa ruokajärjestelmää: Mitä yrityksissä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa -webinaari
Webinaarissa kuulemme, mitä elintarvikeyrityksissä tapahtuu uudistavan viljelyn saralla niin kansainvälisesti, kuin Suomessakin. Tapahtumassa lanseerataan myös BSAG:n tuottama yrityksille suunnattu ja maksuton Uudistavan viljelyn tehokurssi. Tiistaina […]
BIOSYS Japani – KickOff, Joensuu ja osin Teams
Tervetuloa BIOSYS Japani-hankkeen sidosryhmätilaisuuteen ja KickOff-tapahtumaan Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon. Aloitamme 17.4.2024 klo 11.00-12.00 Pohjois-Karjalan kauppakamarin sekä Suomen Japanin kauppakamarin yhteiswebinaarilla Japanin markkinoista ja ajankohtaisista asioista. Tähän […]
Ruoka 2024, Helsinki
Ruoka 2024 on uusi ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä […]
Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää, Seinäjoki
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta. Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista […]