Luomuinstituutin webinaarisarja: kemiallisen kasvinsuojelun vähentäminen suomalaisessa maataloudessa
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Luonnontuotepäivät Oulussa
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa 13.-14.11.2024. Päivien ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen avattu: https://www.aitoluonto.fi/luonnontuotepaivat Seminaarissa tarkastellaan mm. luonnontuotteiden tuomaa sisältöä ja mahdollisuuksia […]
SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
Tervetuloa SeAMK Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen Ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, […]
Vientiyritysten yhteinen tapaaminen Jyväskylässä
Tilaisuuden järjestää Vientiyritysten yhteistoiminnan kehittäminen (VIKE)-hanke. Torstaina 14.11. klo 12-16 Paikka: Jyväskylä (tila tarkentuu myöhemmin) Tilaisuudessa tutustutaan, vaihdetaan vientitietoa ja rakennetaan yhteistyöverkostoja. Tilaisuus on avoin […]
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa, Saksa
Suomen maapaviljonki Food Ingredients FIE 2024-messuilla Frankfurtissa 19.-21.11.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.
Kansainvälisten yrittäjien kokemuksia yrittäjyydestä Suomessa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Agri-Food Future
Ennakkotietona, tetä Agri-Food Future järjestetään Pohjois-Savossa 27.11.2024 - 28.11.2024.
Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille – Kestävä RuokaHäme hankkeen päätöstilaisuus, Hämeenlinna
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: Food Forum
Moduuli 11: Food Forum - Elintarvikealan innovatiivinen tapahtuma 28.11. klo 15.00 - 19.00 Riveria_MAINOS 8-9-10-11
Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]