Munat samassa korissa? seminaari Laitilassa
Seminaari elintarvikeyritysten riskienhallinnasta, varautumisesta ja tiedolla johtamisesta. Viime vuosien tuomat haasteet elintarvikealalla ovat vaatineet joustavuutta ja muutoskykyä alan pk-yrityksiltä. Miten erilaisiin hätätilanteisiin voi varautua ja […]
Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri
Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 4.11.2024 klo 12.00 – 14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi
Luomupäivät, Seinäjoki
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Seinäjoella 5.–6.11.2024. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teemaa – ”vahvasti […]
Kalatalouden Innovaatiopäivät
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä! Ohjelmassa muun muassa: Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja […]
Kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen – Suomeen muuttaneiden kokemuksia, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]
Suomen ruokalahjakilpailu 2024 -tulosten julkistus
Syksyllä 2024 on haussa Suomen paras ruokalahja! Suomen ruokalahjakilpailussa palkitaan ruokamatkamuistoiksi ja liikelahjoiksi soveltuvia kotimaisista raaka-aineista valmistettuja ruoka-, design- ja käsityötuotteita, jotka kertovat tarinan ja tuovat esiin […]
Huomisen ruokapöytä -seminaari Mikkelissä
Päivä tarjoaa mielenkiintoisia puheenvuoroja, inspiroivia keskusteluja ja käytännönläheisiä työpajoja ruoan ja matkailun tulevaisuuden teemoista. Iltapäivän kohokohtana on Suomen ruokalahjakilpailun palkintojenjako. Tule mukaan verkostoitumaan, oppimaan uutta ja jakamaan […]
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 2
Kahden valmennuskerran kokonaisuudessa saat kattavan käsityksen tuotteistamisen eri vaiheista ja saat työkaluja vakuuttavan konseptin rakentamiseen. Valmennuksissa käsitellään seuraavia teemoja: Mistä tuotteistaminen lähtee liikkeelle, ja mitä […]
Ruokasektorin Tutkimustiistai
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki […]