Satakunta lautasella -lähiruokapäivä
Perinteisesti Otson päivänä juhlistetaan ruokapalveluissa lähiruokaa otsikolla "Satakunta lautasella" 11.10.2024. Lisätietoja tulossa https://siksesparasta.fi/
KareliaBite-valmennus: Tuotteen matka kansainväliseksi, Joensuu
Valmennukseen voivat osallistua elintarvike- ja luonnontuotealan yritykset sekä muut aiheesta kiinnostuneet! Voit siis osallistua valmennukseen, vaikka tuotteita ei olisi vielä olemassakaan. Saat valmennuksesta olennaista tietoa […]
Suomen maapaviljonki SIAL 2024 -messuilla Pariisissa, Ranska
SIAL -messuille toteutetaan Suomen maapaviljonki 19. – 23.10.2024. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä.
Papuja pallon parhaaksi-yleisöluentosarja: Miten käy elintärkeän B12-vitamiinin saannin kestävyyssiirtymässä?
Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjassa puidaan palkokasvien roolia monenlaisten ympäristö- ja yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa. Kuljemme palkokasvien matkassa pellolta pöytään ja tutkimme keinoja, joilla nämä runsaasti proteiinia […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla: viestintäosaaminen
Moduuli 10 aiheena lokakuussa on viestintäosaaminen. - myynti- ja markkinointiviestintä 22.10. klo 12.00 - 15.30 - digitaalinen markkinointi, mallit ja työkalut 24.10. klo 11.30 - […]
Lähituotteilla makua lautaselle -tilaisuus, Kuopio
Tervetuloa mukaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun tilaisuuteen 23.10.2024. Tilaisuus on avoin kaikille ruoka-alan toimijoille; alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat, tukut, vähittäiskaupat sekä ruoka-alan kehittäjät. Tilaisuudessa […]
Yhteistyössä luomua Hämeeseen, Inkalan Kartano
LuomuHäme visiossa 2030 sekä Luomu 2.0 ohjelmassa yksi tulevaisuuden kehittämisen painopisteistä on jalostusasteen lisääminen. Luomukysynnän kasvu on suoraan riippuvainen elintarvikkeiden jalostusasteen nostamisesta ja uusien tuotteiden […]
Elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden konseptointi Saksan markkinoille 1
Kahden valmennuskerran kokonaisuudessa saat kattavan käsityksen tuotteistamisen eri vaiheista ja saat työkaluja vakuuttavan konseptin rakentamiseen. Valmennuksissa käsitellään seuraavia teemoja: Mistä tuotteistaminen lähtee liikkeelle, ja mitä […]
Elintarvikehygienia yritystoiminnassa, Teams, Pohjois-Pohjanmaa & Kainuu
Tervetuloa kuuntelemaan Parasta paikallista pöytiin -hankkeen järjestämää infosarjaa. Sarja koostuu viidestä tilaisuudesta, joissa keskustellaan yritystoiminnan aloittamiseen, elintarvikehuoneiston perustamiseen ja kansainvälisten asiakasryhmien kohtaamiseen liittyvistä teemoista. Tietoiskut […]
Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki
Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden […]