Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ikääntyneiden ravitsemus ja erityisruokavaliot, Helsinki

to 31. lokakuun @ 09:00 - 16:00

Tämä koulutus on tarkoitettu keittiön henkilökunnalle ja osaston työntekijöille, jotka ovat vastuussa ikääntyneiden aterioiden valmistuksesta ja tarjoilusta. Kurssi tarjoaa syvällistä tietoa ja käytännön taitoja ikääntyneiden ravitsemuksen erityispiirteistä, erityisruokavalioista ja rakennemuutetuista aterioista.

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet 31.10.2024 klo. 09-16

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pajuniityntie 11, Helsinki

Tavoitteemme on antaa osallistujille kattava ymmärrys ikääntyneiden ravitsemuksesta ja heidän tarpeistaan. Koulutus koostuu sekä teoreettisesta että käytännön opetuksesta, jotta osallistujat voivat välittömästi soveltaa oppimaansa työssään.

Ikääntyneen ravitsemus: 2h luento, Syvennämme tietoa ikääntyneiden ravitsemussuosituksista ja ravitsemuksen erityispiirteistä, kuten tarpeellisista ravintoaineista ja energiantarpeesta.

Käytännön harjoituksia keittiössä: 4h aikana opimme valmistamaan ja tarjoilemaan erityisruokavalioita ja rakennemuutettuja aterioita, jotka täyttävät ikääntyneiden ravitsemukselliset tarpeet.

Tavoitteena on vahvistaa henkilökunnan osaamista ikääntyneiden ravitsemuksessa, oppia valmistamaan ja tarjoilemaan erityisruokavaliota noudattavia ja rakennemuutettuja aterioita.

Lisätietoa koulutuksesta, osallistumismaksusta ja ilmoittautumisesta!

Tiedot

Päivämäärä:
to 31. lokakuun
Aika:
09:00 - 16:00