Päijät-Hämeen ruokasektorin tulevaisuus -seminaari, Lahden Nastola

Liikuntakeskus Pajulahti Pajulahdentie 167, Lahti

Mihin menet hämäläinen ruoka? Elämme ruokajärjestelmän murroksessa. Tuleva maatalouspolitiikan suunta ja sen toimeenpanon yksityiskohdat ovat parhaillaan työn alla. Ilmastonmuutos haastaa ja haavoittaa. Kuluttajien ruokatottumukset ja […]

Paikallinen Ruokatori -tapahtuma Lappeenrannassa

Lappeenrannan tori Snellmaninkatu 14, Lappeenranta

Paikallisella Ruokatorilla saa ostaa ja maistaa eteläkarjalaista lähiruokaa! Ruokatorin tarkoituksena on tuoda esille paikallista ruoka- ja elintarvikeosaamista, lähiruokaa ja sen tuottajia. Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan kauppatorilla […]

Satoa Kuopio Food Festival Week

Perinteinen SATOA -ruokafestivaali järjestetään vuonna 2020 väljemmin. Toritapahtuman sijaaan ohjelma sekä lähiruokajuhla jalkautuu ravintoloihin ja European Region of Gastronomy Kuopio 2020 – 2021 kumppaniyritysten toimipisteisiin […]

Syötävä metsäpuutarha -kurssi Laitilassa

Laitila Laitila

Mikä on syötävä metsäpuutarha? Miten sen voi perustaa? Miten sitä hoidetaan? Mitä kaikkea hyvää ja iloa siitä on? Näihin asioihin perehdytään Syötävä metsäpuutarha -kurssilla Laitilassa, […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien etäpalaveri

Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää luonnontuotealan hanketoimijoille noin joka toinen kuukausi palaverin, jossa voidaan vaihtaa kokemuksia ja kuulla ajankohtaisista asioista. Tarkempia tietoja ja ilmoittautuminen juha.rutanen@helsinki.fi. Tämän kertainen […]

Boosting Export with Packaging – Webinar 2: Market Insights

Pakkauksella vauhtia vientiin – Boosting Export with Packaging. Food from Finland järjestää maksuttomat verkkoseminaarit (24.8. ja 26.8.) yrityksille, jotka haluavat lisätietoa tuotepakkausten merkityksestä vienninedistämisessä. Webinaari […]

Ruokamatka Pohjois-Pohjanmaalle -webinaari

Webinaarissa kuullaan yrittäjien sekä elintarvike- ja matkailualan asiantuntijoiden puheenvuoroja ruoan merkityksestä matkailuelämyksissä ja tuodaan esille ideoita ruokakulttuurin tuotteistamiseen. Tilaisuuden lähtökohtana ovat oman maakunnan tuotteet ja […]