Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajat Uudellamaalla

25.8.2020 @ 09:00 - 12:00

Kuluttajat ovat enenevässä määrin kiinnostuneita vastuullisuudesta ja toivovat voivansa ostaa vastuullisia palveluita. Minkälaiset työkalut auttaisivat ravintolaa ymmärryksessä oman hiilijalanjäljen suhteen? Miten ravintola voi kertoa hiilineutraalisuustoimistaan asiakkaille?

Tervetuloa Ravintoloiden ja ruokapalveluiden hiilijalanjälki -työpajoihin. Työpajat on tarkoitettu erityisesti ravintola-alan ammattilaisille ja ovat maksuttomia.

Työpajoissa tutustumme yhdessä ravintola-alan tarpeisiin liittyen ravintoloiden hiilijalanjäljen mittaamiseen. Mission Zero Foodprint -hankkeen tavoitteena on kehittää ravintoloiden ja muiden ruoka-alan yritysten hiilineutraalisuutta. Yhteiskehittämisen keinoin etsimme konkreettisia työkaluja, digitaalisia ratkaisuja sekä toimintamalleja hiilijalanjäljen pienentämiseksi ravintoloiden arjessa.

Työpajoissa alustaa Mirva Lampinen, Co-Creation Manager (Food Solutions), VTT. Food and Beyond – projekti.

Työpajat (25.8. ja 1.9.) järjestetään virtuaalisesti.

Ilmoittautuminen työpajoihin

Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 1 -työpaja ti 25.8. klo 9-12. https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki1

Ravintoloiden ruokapalveluiden hiilijalanjälki 2 -työpaja ti 1.9. klo 13-16. https://www.lyyti.in/hiilijalanjalki2

Lisätiedot: Anne Turunen, projektipäällikkö Laurea-ammattikorkeakoulu, anne.turunen@laurea.fi

Details

Date:
25.8.2020
Time:
09:00 - 12:00