• Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3

    Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]

  • Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys

    Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä maanantaina 14.4.2025 klo 13-15 järjestettävään verkkotilaisuuteen! Vastuullisuustyö on erottamaton osa julkisen sektorin ruokapalvelujen arkipäivää. Ympäristövastuullisuuteen on kiinnitettävä huomiota enenevässä määrin […]

  • Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki

    Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]

  • Kestävä liiketoiminta näkyväksi -vastuullisuustyöpaja, Ruokolahti

    Käytännönläheisessä valmennuksessa perehdytään vastuullisuuteen kiinteänä osana elintarvike-, ravintola- ja ruokamatkailuyritysten päivittäistä toimintaa ja kehitystyötä. Osallistujien ymmärrys vastuullisuudesta ja sen merkityksestä liiketoiminnalle kasvaa. Osallistujat saavat konkreettisia […]

  • Digitaaliset markkinointikanavat -webinaari, Etelä-Savo

    Digitaaliset markkinointikanavat tuovat esille yritystäsi ja tuotteitasi – jopa täysin ilmaiseksi. Onko sinulle tuttuja verkkosivujen (SEO) ja hakukoneoptimoidut tekstit? Entä käytätkö hastageja vai asiasanoja? Tule kuulolle […]

  • Myyvä ruokalahja! -webinaari ja työpaja, Kainuu

    Webinaariosuudessa käydään mm. trendit 2025, hyvän lahjatuotteen ominaisuudet ja esimerkkejä hyvistä lahjatuotteista meiltä ja maailmalta, asiakkaan tavoittaminen ja myyntikanavat. Työpajassa kehitetään uusia ja innovatiivisia elintarvikelahjaideoita, […]

  • Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 4

    Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]

  • Lähiruokakioskin avajaiset Tukkutorilla Helsingissä

    Uudenlainen, Uudenmaan lähiruokatuottajia voimistava, kiertävä kioski avasi pääsiäisenä Tukkutorille Kalasatamaan. Virallisia avajaisia juhlitaan 25.4. Tervetuloa paikalle tutustumaan kioskiin ja maistelemaan tuotteita! Lähiruokakioski on uudenlainen toimija […]