• Kestävän matkailun minimessut, Helsinki

    Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun mahdollisuudet? Tule mukaan Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan […]

  • Elintarvikepäivä, Helsinki

    Ruoka-ala kattaa tulevaisuuden! Elintarvikealan ammattilaisten koulutuspäivä järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.5.2024. Tule tuulettamaan ajatuksiasi, innostumaan ja verkostoitumaan muiden ruoka-alan asiantuntijoiden kanssa. Elintarvikepäivässä on luvassa ohittamaton kattaus […]

  • Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana mausteet

    Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]

  • Luksusjahtialan monipuoliset vientimahdollisuudet, Joensuu

    Luksusjahtiala tarjoaa ainutlaatuisia kansainvälistymismahdollisuuksia mikro- ja pk-yrityksille. Se on yksi maailman nopeimmin kasvavista markkinoista, kattaen laajan kirjon toimialoja elintarvikkeista, suunnittelusta ja rakentamisesta huoltoon, logistiikkaan ja […]

  • Satakunnan Biolaakso: Yhteinen tekijä -seminaari

    Tervetuloa Satakunnan Biolaakson Yhteinen tekijä -seminaariin, jossa Satakunnan elintarvikealan osaajat kokoontuvat yhdessä inspiroitumaan, kuulemaan loputtomista alan mahdollisuuksista ja verkostoitumaan potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi kuullaan useita […]

  • SUVI ry. infotilaisuus, Teams

    Vastaperustettu Suomen elintarvikevientiyhdistys ry esittäytyy: MIKÄ SUVI ry - MIKSI, KENELLE, KUINKA? Tervetuloa SUVI-info 22.5.2024 klo 9 – 10 Teamsiin. Saat kuulla esittelyn, mitä yhdistys […]