Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari
Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen […]
Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari
Kutsumme ravintolasi mukaan kiertotalouden vallankumoukseen! Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän ilmaisen koulutuspaketin, joka helpottaa […]
Kotimaisia kasviproteiineja lounaslautaselle – Hiililounas-hankkeen tulosseminaari
Tervetuloa seuraamaan Hiililounas-hankkeen tulosseminaaria. Tilaisuus järjestetään 11.4.2024 Turussa, Medisiina D:ssä, Säätiö-salissa, ja siihen voi osallistua myös etäseurannan kautta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ja […]
Ilmastoriskityöpaja 2, Pohjois-Savo
Vahinkoa aiheuttavat sääilmiöt, kuten kuivuus, helteet, myrskyt ja voimakkaat sateet vaikuttavat maatalouteen. Miten näihin ja muihin ilmastonmuutoksen tuomiin riskeihin voidaan varautua? Mitä muita riskejä tunnistetaan […]
Ruokayrittäjien kevätpäivät, Helsinki
Päivitä osaamisesi, verkostoidu ja tee kauppaa. Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on liiketoimintaa […]
Kysy ja keskustele ruokavalinnoista! Ruoka-alan ammattilaiset mukana keskustelussa
Millaista ruokaa haluan lautaselleni vuonna 2040? Pohdimme yhdessä, mikä vaikuttaa ruokavalintoihimme ja miten voimme varmistaa, että lautasiltamme löytyy jatkossakin maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Tule mukaan […]
Kohti kestävää ruokajärjestelmää -verkostoitumistapahtuma Louella ja etänä
Paikallista, uudistavaa ja kestävää tuotantoa – Tule keskustelemaan ja vahvistamaan kotimaisten toimijoiden verkostoa! Kuinka sinä voisit osallistua reilumman ruoantuotannon rakentamiseen? Mitä tarvitaan, että ruokapöytään olisi […]
Tule kehittämään Lähiruokapäivää kanssamme webinaari
Kutsumme Lähiruokapäivän tapahtumajärjestäjiä edellisvuosilta kehittämään tulevaa Lähiruokapäivää kanssamme 12.4. klo 13-14:30 järjestettävään webinaariin. Missä vaiheessa vuoden 2024 Lähiruokapäivän suunnittelu valtakunnallisesti on? Mitä asioita nousi esiin […]
The food system transition in Finland – role of disruptive production technologies, Helsinki
You are warmly welcome to join the seminar organized by the three national research projects, Food without Fields, CERAFIM and GrassProtein that focus on developing new food […]
Etsi Luomua -palvelun esittely
Tervetuloa tutustumaan ammattikeittiöille ja luomuyrittäjille tarkoitettuun luomutuotteiden hakupalveluun. Infossa esitellään Etsi Luomua -palvelu, joka on valtakunnallinen ja julkinen luomutuotteiden ja -tuottajien hakupalvelu ruokapalveluille ja ravintoloille. […]