Digitaalisuuden yhteenveto -webinaari, Etelä-Pohjanmaa

Järjestämme kaksi digitaalisuuteen liittyvää webinaaria helmikuun kuudennen viikon aikana Kestävä digitaalinen kaksoissiirtymä-hankkeen puitteissa. Webinaari 2: Digitaalisuuden yhteenveto Aika: 8.2.2024 klo 10–11 Tämä webinaari pureutuu Vaasan […]

Vientiprojekti elintarvikeyrityksille, infotilaisuus

Viexpo valmistelee seuraavaa elintarvikeyritysten vientiprojektia. Projektiin haetaan joko Business Finlandin Group Explorer tukea (50%) tai maaseutuosaston tukea yritysryhmähankkeille (75%) riippuen osallistuvien yritysten koosta ja sijainnista. […]

Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024

Mikä on nyt hottia, mikä sopisi myös Suomen markkinoille, omaan yritykseesi? Mitä kannattaa soveltaa ruokamatkailun kehittämisessä, mitä asiakkaat toivovat? Webinaari: Mitä tarttis soveltaa? Ruokamatkailun trendit 2024 […]

Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille-webinaari

Käynnissä olevat EU-ohjelmarahoitukset tarjoavat erilaisia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tukia. Tässä webinaarissa keskitytään yritysrahoitukseen ja kehittämistukiin erityisesti elintarvikealan yritysten näkökulmasta. Aika: 13.2.2024 klo 10.00 – 11.30 […]

Tuottajaorganisaatioiden tapaaminen, Tampere

Kiinnostus tuottajaorganisaatio-toimintaan kasvoi merkittävästi vuonna 2023 ja tämä näkyi myös toimintansa aloittaneina tuottajaorganisaatioina. Organisaatioita on jo 11 ja useampi on vireillä. Ymmärrys markkinoista ja tuotannon […]

Ton-ton seminaari ja minimessut Loimaalla

Gluteeniton, maidoton, kananmunaton, jauhoton… erilaiset erityisruokavaliot täytyy ottaa nykyään entistä vahvemmin huomioon ammattikeittiöiden työssä. On siis aika jatkaa toiminnan kehittämistä! Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on laatimassa […]

Savonlinnan Ruoka Forum: Millä Eväillä Tulevaisuuteen -tapahtuma

Tervetuloa Savonlinnan Ruoka Forum: Millä Eväillä Tulevaisuuteen -tapahtumaan, joka kuljettaa sinut makujen täyteiselle polulle kohti tulevaisuutta ystävänpäivänä 14.2.2024! Uppoudu päivään täynnä inspiraatiota, verkostoitumista ja herkullisia makuelämyksiä. […]

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana suklaa

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]

Yhdessä maailmanvalloitukseen!, Seinäjoki

Kansainvälistyminen ja kasvu mielessä? Maailmanvalloitukseen voi lähteä myös yhdessä, mutta miten? Tämän aamupalatilaisuuden aiheena on kansainvälistyminen, mutta ei yksin vaan yhdessä. Yritysten välistä yhteistyötä kansainvälistymistoimissa […]

Kaikki irti Hilmasta -info, Teams

Hei luomutuotteiden ostaja tai tarjoaja! Kaikki irti Hilmasta -infossa kuulet, miten voit hyödyntää julkisten hankintojen palvelua, kun haluat ostaa tai tarjota luomutuotteita. Infosta saat vastauksia […]