• LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2

    Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]

  • Lähikalaa lautaselle -kick off, Pohjois-Pohjanmaa

    Tervetuloa Lähikalaa lautaselle -kick off -tilaisuuteen! Kuinka lisäämme lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä? Millaista yhteistyötä tarvitaan kalastajien, jalostajien ja ammattikeittiöiden välillä? Entä kuinka teemme lähikalan käyttöä näkyväksi […]

  • Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa

    Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään. Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. 21.11.2023 klo […]

  • Pakastekuivaus tuotekokeiluissa, Kainuu

    Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]

  • Tutkimuksesta käytännön sovellutuksiksi, Helsinki

    Miten edistää tieteellisen tiedon jalostumista niin elinkeinoelämän kuin julkisen sektorin ratkaisuiksi? Ilmastotutkimusta tehdään parhaillaan laajalla skaalalla. Jotta tutkimus olisi mahdollisimman vaikuttavaa, tulosten tulisi olla hyödynnettävissä […]