Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tutkimuksesta käytännön sovellutuksiksi, Helsinki

ke 22. marraskuun @ 10:00 - 16:00

Miten edistää tieteellisen tiedon jalostumista niin elinkeinoelämän kuin julkisen sektorin ratkaisuiksi?

Ilmastotutkimusta tehdään parhaillaan laajalla skaalalla. Jotta tutkimus olisi mahdollisimman vaikuttavaa, tulosten tulisi olla hyödynnettävissä myös liike-elämän ratkaisujen pohjana.

Miten eri sektoreilla voidaan edistää tutkimuksen hyödyntämistä käytännön ratkaisujen pohjana ja helpottaa myös niiden kaupallistamista? Entä miten valtio voi edistää markkinalähtöisten ratkaisujen syntymistä? Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan kiinnostaviin case-esimerkkeihin niin tutkimus- kuin yritysmaailmasta keskiviikkona 22.11. klo 10 – 16 Kansallisarkiston tiloihin Helsingissä.

Päivän ohjelma on jaettu kahteen itsenäiseen osaan, joista ensimmäisen teemana on tutkimustulosten kaupallistaminen ja toisen teemana maankäyttösektorin hiilimarkkinat. Osallistua voi joko yhteen tai molempiin osioihin.

Toivomme osallistujia laajasti eri sektoreilta: valtion virkahenkilöitä, tutkimusrahoittajia, liike-elämän edustajia ja muita potentiaalisia tiedon hyödyntäjiä, sekä tiedemaailman toimijoita. Tilaisuuden järjestää maa- ja metsätalousministeriön maankäyttösektorin ilmastoratkaisuja kehittävä Hiilestä kiinni – tutkimus- ja innovaatio-ohjelma.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu!

Tiedot

Päivämäärä:
ke 22. marraskuun
Aika:
10:00 - 16:00