Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Oluen valmistus -koulutus Raisiossa
Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta […]
Luonnontuotealalle tehoa digitalisaatiolla ja teknologialla -webinaari
Luonnontuotealalle tehoa digitalisaatiolla ja teknologialla -webinaari
Tule kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio ja teknologiset ratkaisut voivat tarjota luonnontuotealalle! Luonnontuotealan arvoketjujen tehostamiseksi tarvitaan nykyistä aktiivisempaa avoimen tiedon, digitalisaation ja uusien teknologisten ratkaisujen hyödyntämistä. Alan kestävä […]
Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä, Mikkeli
Kansainvälisyys ja ilmastoviisaus elintarvikeyrityksissä, Mikkeli
Etelä-Savossa tuotetaan erinomaisia elintarvikkeita, joille on tarjolla myös kansainvälisiä markkinoita. Tule kuulemaan asiantuntijoiden näkemyksiä kansainvälisistä markkinoista, ilmastoviisaudesta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti elintarvikealan yrittäjille, […]
2 tapahtumat,
Luomupäivät Mikkelissä
Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Mikkelissä 1.–2.11.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teema on ”monimuotoisuudella […]
5 tapahtumat,
Ruokamatkailu – Arctic Food Lab -verkoston tapaaminen Oulussa, Pohjois-Pohjanmaa
Ruokamatkailu – Arctic Food Lab -verkoston tapaaminen Oulussa, Pohjois-Pohjanmaa
Ruoka- ja elintarvikealan yrittäjä ja alan toimija – tervetuloa ruokaverkoston yhteiseen tapaamiseen Ouluun 2.11 klo 12-16! Ruokamatkailussa on mahdollisuuksia! Tule kuulemaan yrityksien ja hanketoimijan puheenvuorot […]
Food SystemiCity kick-off for business development, Helsinki
Food SystemiCity kick-off for business development, Helsinki
Decentralized local food production and distribution enhances agrifood sustainability and food security. This creates new business opportunities for actors in the built environment. Future food systems […]
Pakkaa tulevaisuuteen – Tutkimuksesta tekoihin, Helsinki ja etänä
Pakkaa tulevaisuuteen – Tutkimuksesta tekoihin, Helsinki ja etänä
Ruokapakkaamisen muutos on ollut nopeaa, eikä se ole pysähtymässä. Olemme keskellä järjestelmätason muutosta ja aktiivisimmat toimijat pystyvät muokkaamaan pakkaamisen tulevaisuutta. Mikä on sinun roolisi? Package-Heroes-hanke […]
Verkkokoulutus pakkaus- ja jakeluratkaisuista
Verkkokoulutus pakkaus- ja jakeluratkaisuista
Tietoa tarjolla pakkaus- ja jakeluratkaisuista. Luonnontuotealan täydennyskoulutus -hankkeeseen liittyvä koulutus nyt tarjolla verkossa muillekin aiheesta kiinnostuneille. Matti-Pekka Pasto Seinäjoen ammattikorkeakoulusta käsittelee pakkaus- ja jakeluratkaisuja torstaina […]
1 tapahtuma,
Kimpassa – seminaari yhteistyöstä, yhteisestä brändistä ja brändin rakentamisesta, Turku
Kimpassa – seminaari yhteistyöstä, yhteisestä brändistä ja brändin rakentamisesta, Turku
Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa asiantuntijat ja yritykset kertovat yhdessä tekemisestä ja sen tärkeydestä yritystoiminnassa sekä kansainvälistymisessä. Seminaarissa pääset kuulemaan myös brändin rakentamisesta ja sen hyödyistä […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan vienti ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, etäyhteydellä
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 6.11.2023 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen alussa kuulemme Elina Koiviston ja Jaakko Holtinkosken esityksen Ruokaviennin osaamiskeskittymän rakentaminen, IntoSeinäjoki ja […]
Tässäkin on luomua, Teams
Tässäkin on luomua, Teams
Miten luomun käytön lisääminen onnistuu ilman merkittävää kustannusten nousua? Entä miten paikallista luomua saadaan ruokailijoiden lautasille? Seuraavassa Tässäkin on luomua -infossa 6.11. klo 13-14 luomuttamisesta […]
2 tapahtumat,
Ruokasektorin Tutkimustiistai-info: Pääsylippu piireihin!
Ruokasektorin Tutkimustiistai-info: Pääsylippu piireihin!
Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista on toiminut […]
Hämeen ja Lahden alueen ruokamatkailustrategiatyöpaja, Lahti
Hämeen ja Lahden alueen ruokamatkailustrategiatyöpaja, Lahti
Tervetuloa tiistaina 7.11. klo 14–16 kertomaan, miten Hämeen ja Lahden alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland rakentaa parhaillaan alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Suomessa ja päivittää yhteistyössä näiden […]
2 tapahtumat,
Luonnontuotepäivät 2023, Helsinki
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Päivien ohjelmaan sisältyy seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeilyosuus torstaina 9.11. Seminaaripäivän illallisella jaetaan […]
Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?, Teams
Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?, Teams
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30 Ohjelma: Johdatus keskusteluaiheeseen: Hyvinvointialueet, tavoitteet ja […]
7 tapahtumat,
Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä, Oulu ja verkossa
Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä, Oulu ja verkossa
Tiesitkö, että vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa pk-yritysten toimintaa? Vastuullisuus on noussut tärkeäksi kriteeriksi, kun yrityksen sidosryhmät arvioivat yrityksen toimintaa - vastuullinen liiketoiminta on ennen […]
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa, webinaari
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa, webinaari
Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen Teams-webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11! Webinaarin mainos täällä. Ilmoittaudu […]
Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo
Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo
LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
2 tapahtumat,
Marrasmarkkinat Joensuussa
Perinteisiä Marrasmarkkinoita vietetään Joensuun torilla 10.-11.11.2023. Markkinat ovat avoinna perjantaina 10.11. klo 7-18 ja lauantaina 11.11. klo 7-16. Tervetuloa markkinatunnelmaan! Tutustu asiaan tarkemmin verkkosivuilla!
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja, Kausala
Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta ruoka-artesaani Margot Wikströmin kanssa. Ohjelmassa tietoa artesaanikäsitteestä ja teoriaa […]
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
Flavoria Innovation Festival -kick off, Turku
Flavoria Innovation Festival -kick off, Turku
Tervetuloa kaikille avoimeen Flavoria Innovation Festivalin avajaistilaisuuteen, jossa esitellään tämän vuoden yrityshaasteet ja kuullaan inspiroivat puheenvuorot innovaatioista ja kestävästä johtajuudesta. Päivämäärä: 13.11.2023 Aika: klo 11.00–12.30 […]
4 tapahtumat,
Riistalihan jatkojalostus -koulutus Raisiossa
Tunnistatko paistit ja hallitset veitsen käsittelyn? Haluaisitko oppia paloittelemaan lihan oikeaoppisesti ja valmistamaan siitä makkaroita ja nakkeja? Tule mukaan keittiömestari ja Riistamies Tuomas Hyrskyn oppiin […]
Mitä tarttis siemailla? Suomalaiset juomat osana ruokamatkailua -webinaari
Mitä tarttis siemailla? Suomalaiset juomat osana ruokamatkailua -webinaari
Muistathan paikallisuuden myös juomatarjoiluissa! Hurmaa asiakkaasi suomalaisilla mauilla tai tule muuten vain kurkistamaan suomalaisten juomien maailmaan. Aika: 14.11. klo 9–10.30 Ruokamatkailuun kuuluvat myös paikalliset juomat! […]
Rohkeutta ruokainnovaatioihin, Etelä-Savo
Rohkeutta ruokainnovaatioihin, Etelä-Savo
Kutsumme Etelä-Savon ravintola-alan yrittäjät ja ruoantuotannon parissa toimivat sekä alan asiantuntijat mukaan maksuttomaan Rohkeutta Ruokainnovaatioihin -tapahtumaan 14.11.2023 klo 14-17 Esedulle, Otavankatu 4, Mikkeli. Tapahtuma kokoaa yhteen […]
Kouluruokaohjelma -webinaari
Kouluruokaohjelma -webinaari
Tervetuloa webinaariin, jossa käsitellään kouluruokailuun liittyviä aiheita. Ohjelmassa kuullaan erityisasiantuntijoita ja eri organisaatioiden edustajia, jotka jakavat kokemuksiaan ja tietoaan aiheesta. Aiheina ovat muun muassa kouluruokailun […]
6 tapahtumat,
Nordic Organic Food Fair, Malmö
Nordic Organic Food Fair ja Eco Living Scandinavia -messut, jotka järjestetään 15.–16.11.2023 Malmössä Ruotsissa, ovat Pohjoismaiden tärkeimmät luomutuotteiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteiden messut. Messut on suunnattu […]
KIKE Markkinakatsaukset Zoomissa: PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta
KIKE Markkinakatsaukset Zoomissa: PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta
Markkinatietoa maailmalta - mikä tuote myy ja missä kysyntä kasvaa? Kohteena PREMIUM PRIVATE LABEL-liiketoiminta. Tule KIKE 4. Markkinakatsaukseen 15.11.! Ilmoittaudu tästä! Kauppa tuo tarjolle enenevästi […]
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Varkaus
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Varkaus
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
Luomututkimuksen webinaarisarja: luomuruoan yhteys ihmisen ja ympäristön terveyteen
Luomututkimuksen webinaarisarja: luomuruoan yhteys ihmisen ja ympäristön terveyteen
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana olut
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]
3 tapahtumat,
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 2
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Webinar: Top 10 Trends, Opportunities for 2024
Webinar: Top 10 Trends, Opportunities for 2024
New research shows that, while the effects of high food price inflation and the need to cut back are still affecting consumer markets worldwide, eye-catching […]
1 tapahtuma,
Aamukahviwebinaari: Uusi työkalu vastuullisuuskriteereiden käyttöön julkisissa hankinnoissa
Aamukahviwebinaari: Uusi työkalu vastuullisuuskriteereiden käyttöön julkisissa hankinnoissa
KEINO-osaamiskeskuksen palveluvalikoima laajentui lokakuussa, kun julkaistiin kriteeripankki.fi -palvelu. Kriteeripankista voit hakea hankinnoissa sovellettavia vastuullisuuskriteereitä hankittavan tuotteen tai palvelun sekä hankinnassa huomioitavan vastuullisuustavoitteen perusteella. Perjantai 17.11.2023, 8:30–9:00, Teams […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari, Kitee ja verkossa
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari, Kitee ja verkossa
Pakastekuivauslaitos Pohjois-Karjalaan -hankkeen päätösseminaari järjestetään maanantaina 20. marraskuuta klo 10-15. Paikkana Kitee-Sali. Päivän teemana: "Uusia mahdollisuuksia pakastekuivaamalla" Päivän ohjelma: 9.30 aamukahvia tarjolla 10.00 avaus, Kiteen […]
3 tapahtumat,
Kasviproteiinin valmistus -koulutus Raisiossa
Kurssilla tutustutaan uusiin raaka-aineisiin ja tehdään erilaisia kasvistuotteita joulupöytään. Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutukseen sisältyvällä lähipäivällä on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkinnon opiskelijoille. 21.11.2023 klo […]
Miten ruuan hinnan nousu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen ja miten raha kiertää Suomen ruokaketjussa?
Miten ruuan hinnan nousu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen ja miten raha kiertää Suomen ruokaketjussa?
Tervetuloa kuulemaan ensimmäisiä tuloksia Pellervon taloustutkimus PTT:n, Luonnonvarakeskus Luken ja REINU econin tutkimushankkeesta, jossa selvitetään suomalaisen ruokaketjun arvonmuodostusta sekä markkinahäiriöiden vaikutusta. Samalla etsitään ratkaisuja markkinoiden […]
Lähikalaa lautaselle -kick off, Pohjois-Pohjanmaa
Lähikalaa lautaselle -kick off, Pohjois-Pohjanmaa
Tervetuloa Lähikalaa lautaselle -kick off -tilaisuuteen! Kuinka lisäämme lähikalan käyttöä ammattikeittiöissä? Millaista yhteistyötä tarvitaan kalastajien, jalostajien ja ammattikeittiöiden välillä? Entä kuinka teemme lähikalan käyttöä näkyväksi […]
4 tapahtumat,
ETS: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset, webinaari
ETS: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää marraskuussa elintarvikealan ammattilaisille suunnatun webinaarin: Totta vai tarua? Elintarvikkeiden säilyvyys ja siihen liittyvät uskomukset AIKA: Ke 22.11.2023 klo 9:00 – 10:30 (Teams) […]
Pakastekuivaus tuotekokeiluissa, Kainuu
Pakastekuivaus tuotekokeiluissa, Kainuu
Työpajassa perehtydään pakastekuivauksen perusteisiin ja saadaan tietoa toimintatavan käyttöön ottamisesta, laitteiston käytöstä ja opitaan eri luonnon materiaaleista, joita laitteella voidaan pakastekuivata. Osallistujien omia kehitysideoita voidaan […]
Tutkimuksesta käytännön sovellutuksiksi, Helsinki
Tutkimuksesta käytännön sovellutuksiksi, Helsinki
Miten edistää tieteellisen tiedon jalostumista niin elinkeinoelämän kuin julkisen sektorin ratkaisuiksi? Ilmastotutkimusta tehdään parhaillaan laajalla skaalalla. Jotta tutkimus olisi mahdollisimman vaikuttavaa, tulosten tulisi olla hyödynnettävissä […]
0 tapahtumat,
3 tapahtumat,
Luontokutsut-webinaari, Varsinais-Suomi
Luontokutsut-webinaari, Varsinais-Suomi
Webinaarin vieraina on tällä kertaa kaksi yrittäjää. Heiltä kuulemme mm. miten suomalaiseen ruokaan suhtaudutaan maailmalla ja miten ihmeessä etelänavalla syötiin keskisuomalaista lähiruokaa. Webinaari toteutetaan osana […]
RUOKAVARMA-loppuseminaari: Ruokajärjestelmien haavoittuvuudet
RUOKAVARMA-loppuseminaari: Ruokajärjestelmien haavoittuvuudet
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokajärjestelmän haavoittuvuuksista! Perjantai 24.11.2023 klo 10-13 Merikasarmin ritarisali, Laivastokatu 22, Helsinki Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 20.11. mennessä: https://www.ruokavarma.info/
Lapin ruoka -päätöswebinaari – lähielintarvikehankinnat julkisella sektorilla
Lapin ruoka -päätöswebinaari – lähielintarvikehankinnat julkisella sektorilla
Kutsumme koko Suomen kaikki elintarvikealan toimijat mukaan kuulemaan miten lähellä tuotettuja elintarvikkeita voidaan hyödyntää julkisella sektorilla tehokkaimmin hankintaprosessin kautta. Lapissa on kaksi vuotta kierretty julkisen […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Suonenjoki
Pohjoissavolaisen ruokaketjun treffit, Suonenjoki
Ruokaketjun treffit -Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta – on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaiseen ruokaketjuun kuuluville toimijoille aina alkutuotannosta, jatkojalostukseen, kaupan- ja ravitsemisalan toimijoihin saakka. Tule verkostoitumaan, kehittämään […]
6 tapahtumat,
Ateria 2023
Ateria 2023
Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Ateria 28.11. klo 09.00-16.00, Messukeskus Helsinki Ateriassa vierailevat kuntien ruokapalvelujohtajat, ruokapalveluiden hankinnoista […]
Luomukeruualueiden perustaminen ja käyttö, Lappi
Luomukeruualueiden perustaminen ja käyttö, Lappi
Lisää Luomua Lappiin -tiedonvälityshanke järjestää Infopäivän Maaseutuyrittämisen osaamiskeskuksessa Louella 28.11.2023 (Kätkävaarantie 69, 95340 Loue). Ilmoittautumiset sähköpostilla 22.11.2023 mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi OHJELMA klo 9:30-10:00 Tervetuloa aamukahveille (hanke tarjoaa) klo […]
Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus, Kuopio ja etänä
Eettisen elintarvikeyrittäjyyden tiedonsiirtotilaisuus, Kuopio ja etänä
Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää tiistaina 28.11.2023 tiedonsiirtotilaisuuden eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esitellään kaikille avointa oppimismateriaalia eettisestä elintarvikealan yrittäjyydestä ja se on tarkoitettu kaikille elintarvikealan toimijoille, kuten pk-yrittäjille, […]
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Ruokaviraston tiedepäivä, Helsinki ja etänä
Vuoden 2023 tiedepäivän teemana on Yhteinen terveys – yhteinen ruoka. Päivän aikana pääset kuulemaan Ruokaviraston ajankohtaisista tutkimuksista ja hankkeista, jotka käsittelevät ruoan turvallisuutta sekä kasvien […]
3 tapahtumat,
Ruoka-alan uudet mahdollisuudet
Ruoka-alan uudet mahdollisuudet
Ruoka-alan vuosiseminaarissa keskitytään elintarvikealan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan mahdollisuuksiin sekä muutoksiin liittyvään varautumiseen erityisesti elintarvikeyritysten näkökulmasta. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin tuloksia. […]
Kalaparlamentti, Teams
Kalaparlamentti, Teams
Vuoden viimeinen Kalaparlamentti järjestetään 29.11.2023 klo 13-15 (Teams). Tilaisuuden teema liittyy tällä kertaa kalastajien liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Lisätietoja ja linkki!
ETS: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna?, webinaari
ETS: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna?, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Elintarviketurvallisuusjaosto järjestää alasta kiinnostuneille, kuluttajille, alan opiskelijoille ja ammattilaisille marraskuussa webinaarin aiheesta: Myyttejä elintarviketurvallisuudesta – Miten välttää ruokamyrkytys jouluna? AIKA: Ke 29.11.2023 klo 17:00 […]
2 tapahtumat,
Webinaari Kumppanuustaloudesta, Satakunta
Webinaari Kumppanuustaloudesta, Satakunta
kumppanuusmaataloudesta kiinnostunut! Ilmoittaudu mukaan webinaariin, joka järjestetään torstaina 30.11.2023 klo 9.30-11.30 Teams-yhteyksin. Linkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 29.11.2023. Webinaarin ohjelmassa: 9.35 Alustus kumppanuusmaataloudesta / Hannele Suvanto, […]
Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki
Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki
Tervetuloa juhlimaan ruokamatkailua ja ruokamatkailukilpailun menestyjiä! Tule vuoden herkullisimpaan tapahtumaan osallistumaan, verkostoitumaan, nauttimaan markkinatunnelmasta ja kuulemaan uutta. Ja mikä tärkeintä – nostamaan malja Suomen parhaille ruokamatkailutuotteille […]
2 tapahtumat,
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Susanna Kujala väittelee Vaasan yliopistossa 1.12. klo 12.00 alkaen. Väitöstilaisuutta voi seurata Zoomissa. Lue lisää ja löydä linkki! Ruoan tuotannon, kulutuksen ja koko ruokajärjestelmän kestävyyttä […]