• Oluen valmistus -koulutus Raisiossa

    Oletko kiinnostunut oluen tekemisestä ja kenties jo sitä uutteesta tehnytkin? Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo rouhinut maltaat ja kokeillut mäskäystä, mutta haluat varmuutta […]

  • Luomupäivät Mikkelissä

    Valtakunnalliset Luomupäivät järjestetään Mikkelissä 1.–2.11.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen luomualan toimijat viljelijöistä neuvojiin, virkamiehistä tutkijoihiin, opiskelijoista hankevetureihin. Tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan! Tapahtuman teema on ”monimuotoisuudella […]

  • Verkkokoulutus pakkaus- ja jakeluratkaisuista

    Tietoa tarjolla pakkaus- ja jakeluratkaisuista. Luonnontuotealan täydennyskoulutus -hankkeeseen liittyvä koulutus nyt tarjolla verkossa muillekin aiheesta kiinnostuneille. Matti-Pekka Pasto Seinäjoen ammattikorkeakoulusta käsittelee pakkaus- ja jakeluratkaisuja torstaina […]

  • Tässäkin on luomua, Teams

    Miten luomun käytön lisääminen onnistuu ilman merkittävää kustannusten nousua? Entä miten paikallista luomua saadaan ruokailijoiden lautasille? Seuraavassa Tässäkin on luomua -infossa 6.11. klo 13-14 luomuttamisesta […]

  • Ruokasektorin Tutkimustiistai-info: Pääsylippu piireihin!

    Voiko nimisuojamerkintä olla pääsylippu piireihin? Ainakin se tarjoaa keinon tuoda esiin erityisyyttä ja erilaistaa tuote muista vastaavista. Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista on toiminut […]