Hämeen ja Lahden alueen ruokamatkailustrategiatyöpaja, Lahti
Tervetuloa tiistaina 7.11. klo 14–16 kertomaan, miten Hämeen ja Lahden alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland rakentaa parhaillaan alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Suomessa ja päivittää yhteistyössä näiden […]
Luonnontuotepäivät 2023, Helsinki
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Päivien ohjelmaan sisältyy seminaari yritys- ja hanketoreineen keskiviikkona 8.11. sekä retkeilyosuus torstaina 9.11. Seminaaripäivän illallisella jaetaan […]
Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?, Teams
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30 Ohjelma: Johdatus keskusteluaiheeseen: Hyvinvointialueet, tavoitteet ja […]
Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä, Oulu ja verkossa
Tiesitkö, että vastuullisuus on yhä tärkeämpi osa pk-yritysten toimintaa? Vastuullisuus on noussut tärkeäksi kriteeriksi, kun yrityksen sidosryhmät arvioivat yrityksen toimintaa - vastuullinen liiketoiminta on ennen […]
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa, webinaari
Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen Teams-webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11! Webinaarin mainos täällä. Ilmoittaudu […]
Mitä luomuosaamista yrityksissä tarvitaan?, Espoo
LUKOKE-hankkeen työpajassa to 9.11. klo 10-15 keskustellaan luomuosaamisen nykytilasta sekä ammatillisen koulutuksen kehittämisestä yritysten tarpeita vastaavaksi. Työpaja on tarkoitettu elintarvikeyritysten edustajille, ammattikeittiöille ja koulutuksen järjestäjille. […]
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 1
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
ETS: Tekoäly, digitalisaatio ja vastuullisuus elintarvikealalla, webinaari
Elintarviketieteiden Seuran Prosessitekninen ja Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto järjestävät marraskuussa webinaarin, jossa käsitellään digitalisaatiota, tekoälyä ja vastuullisuutta. Aika: 9.11.2023, klo 12-16 Paikka: Teams Ohjelma: 12-12:15 Opening […]
Mitä tarttis tehdä Lapin alueella? -ruokamatkailustrategiatyöpaja
Tervetuloa kertomaan, miten Lapin alueen tulee näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Hungry for Finland päivittää yhteistyössä alueellisten ryhmien kanssa kansallisen ruokamatkailustrategian ja samalla viedään eteenpäin alueellisia ruokamatkailun ydinalueryhmiä Lapissa ja […]
Marrasmarkkinat Joensuussa
Perinteisiä Marrasmarkkinoita vietetään Joensuun torilla 10.-11.11.2023. Markkinat ovat avoinna perjantaina 10.11. klo 7-18 ja lauantaina 11.11. klo 7-16. Tervetuloa markkinatunnelmaan! Tutustu asiaan tarkemmin verkkosivuilla!