Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nyt tarttis juhlia ruokamatkailua! Hungry for Finland Festivaali, Helsinki

30.11.2023 @ 13:00 - 18:00

Tervetuloa juhlimaan ruokamatkailua ja ruokamatkailukilpailun menestyjiä!

Tule vuoden herkullisimpaan tapahtumaan osallistumaan, verkostoitumaan, nauttimaan markkinatunnelmasta ja kuulemaan uutta. Ja mikä tärkeintä – nostamaan malja Suomen parhaille ruokamatkailutuotteille 2023. 

Ilmoittaudu mukaan, sillä tästä et halua jäädä pois. Tilaisuuden emäntinä toimivat Hungry for Finland -toimijat Sini Garam ja Kristiina Adamsson. Haaga-Helian restonomiopiskelijamme ovat mukana tapahtuman järjestelyissä.  

Aika: 30.11. klo 13–18.00
Paikka
: Haaga-Helia AMK, Haagan kampus, Pajuniityntie 11, Helsinki, Valopiha
 

Mitä tarttis tietää ohjelmasta? 

13.00 Tulethan jo paikalle: Festivaali ja ilmoittautuminen alkaa, etenemiseen alkuruoaksi evästä 

13.30 Avauspuheenvuorot: Hungry for Finland Lab ja ruokamatkailuverkoston alueelliset ydinalueryhmät esittäytyvät

14.15 Nyt palkitaan: Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah, Senior Director Kristiina Hietasaari Visit Finlandista ja Haaga-Helian rehtori Minna Hiillos palkitsevat ruokamatkailukilpailun 2023 parhaat ammattilais- ja opiskelijasarjassa. Erityisasiantuntija ja kilpailun puheenjohtaja Kirsi Viljanen, MMM, esittelee voittajat.  

15.15 Markkinatunnelmaa ja maljoja: Festivaalin tapahtumatorilla on tarjolla opiskelijoiden tekemää kunnon pääruokaa. Torilla myös Saimaan alue, Varsinais-Suomi, pääkaupunkiseutu, Satakunta, kokkimaajoukkue, Young Chefs ja Hungry for Finland -hankkeet jne. Tule keskustelemaan, tutustumaan, maistelemaan ja heittämään verkkoja vesille!

16.15 Sitä uutta ja kehollistakin: Väitöskirjatutkija, lehtori Mona Eskola, Haaga-Helia amk: Tunne- ja aistikokemuksesta osana ruokamatkailutuotetta ja uutta luksusta 

16.35 Vispataan ja vatkataan vastuullisesti: Lehtorit Rilla Engblom ja Antti Petteri Kurhinen, Haaga-Helia amk, houstaavat leppoisaa keskustelua vastuullisuudesta 

17.05-17.20 Kansainvälistä reseptiäVisit Finlandin Development Manager, Terhi Hook, kertoo ajankohtaiset kuulumiset ruokamatkailusta.

17.20 Vielä ei kannata lähteä, lupaus! Festivaalin kuorruttaa tietysti jälkiruoka.

18.00 Tilaisuus päättyy ja mukaanviemiset 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset!

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2023
Aika:
13:00 - 18:00