Tutustumisretki Turkuun – moniaistinen Flavoria, Etelä-Pohjanmaa
Prosessien ja tilojen kehittäminen living lab ympäristössä. Tutustumisretki 8.6.2023 Turun yliopiston Aistikattila Flavoriaan! Flavoria on moniaistitila, jossa on mahdollista kokea erilaisia moniaistielämyksiä kuvien ja videoiden, […]
KIKE Markkinakatsaus, kohdemaina Ruotsi, Tanska, UK, Etelä-Korea ja Japani
Tule KIKE Markkinakatsaukseen 8.6.2023 klo 10 – 12 Zoomiin kuulemaan ilmastoviisaan elintarvikemarkkinan kehityksestä maailmalla. Ilmoittautumisesi jälkeen saat liittymislinkin sähköpostiisi. Osallistuminen on maksutonta. Ohjelma: Klo 10.00 […]
Makumatka kulttuuripääkaupunkiin 2026, Oulu
Ruoka-alan yritysten mahdollisuudet Oulun kulttuuripääkaupungissa 2026 – tietoa, sparrausta, kokemuksellisuutta ja verkostoitumista! Kulttuuripääkaupunkivuosi 2026 tuo Ouluun laajan ja monipuolisen kävijäkunnan eri puolilta maailmaa. Kulttuuripääkaupunkivuosi avaa […]
Villiyrttikarkelot, Oulu
Villiyrttikarkelot on koko perheen tapahtuma, jossa esitellään luontoalan mahdollisuuksia – luonnon villejä tuotteita ja palveluja villissä luonnossa. 10.6.2023 klo 10-16, Åströminpuisto, Mannenkatu 1, Oulu Villiyrttikarkeloissa […]
Julkiset hankinnat pienyritysten mahdollisuutena, webinaari
Koulutuksessa pureudutaan julkisiinhankintoihin käytännönläheisesti ja opetellaantarjouspyyntöihin vastaamista. Käymme läpijulkista hankintaprosessia ja siihenvalmistautumista. Lisäksi harjoittelemmetarjouspyyntöön vastaamista. 12.6.2023 klo 9.15 - 12.30 Tilaisuus toteutetaan webinaarina, ilmoittaudu viimeistään […]
Työkaluja riskienhallintaan elintarvikeyrityksissä, Jokioinen + Teams
Tilaisuudessa esitellään uusia työvälineitä elintarvikealan yritysten varautumiseen ja riskienhallintaan. Työvälineet julkaistaan myöhemmin työkirjana ja ovat kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä. Työkirjaa kehittävät Luonnonvarakeskus (Luke) yhteistyössä VTT:n kanssa. […]
Luonnon monimuotoisuus elintarvikehankinnoissa -webinaari
Motiva julkaisee kesäkuussa 2023 luonnon monimuotoisuutta tukevat elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerit. Kriteerien päivitystyö on tehty maa- ja metsätalousministeriön (MMM) toimeksiannosta vuoropuhelussa tilaajien, toimittajien ja keskeisten sidosryhmien kanssa. […]
What o sustainable agro-marine food systems mean in different nordic contexts?, webinar
Formally, the Nordic region consists of Denmark, Norway, Sweden, Finland, Iceland and the self-governed Danish areas of Greenland, the Faeroe Islands and the Finnish self-governed […]
Tässäkin on luomua -info Teamsissä
Tässäkin on luomua -infossa torstaina 15.6. klo 13-14 kuullaan ruokapalveluiden kokemuksia luomuttamisesta. Luomuttamisen vaiheista ja tuotekehityksestä ovat kertomassa ISS Palvelut Oy ja Ammattiopisto Samiedun ruokapalvelu. Info on maksuton ja […]
Luonnontuotealan seminaari
Tervetuloa Suomussalmelle luonnontuotealan seminaariin, jolla samalla juhlistamme Arktiset Aromit ry:n 30-vuotista taivalta! 16.-17.6. klo 9.15 - 17. Seminaarin ohjelma on jaettu kolmeen teemaan. ENNEN – […]