Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Työkaluja riskienhallintaan elintarvikeyrityksissä, Jokioinen + Teams

13.6.2023 @ 12:00 - 14:30

Tilaisuudessa esitellään uusia työvälineitä elintarvikealan yritysten varautumiseen ja riskienhallintaan. Työvälineet julkaistaan myöhemmin työkirjana ja ovat kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä. Työkirjaa kehittävät Luonnonvarakeskus (Luke) yhteistyössä VTT:n kanssa.
Paikka: Luonnonvarakeskus (Luke), Jokioinen, Planta, Tietotie 4
Aika: 13.06.2023, klo 12.00–14.30, tutustuminen Luken tutkimustiloihin 14.30–16.15
Tilaisuus on maksuton
Työkirjan kehittäminen liittyy maa- ja metsätalousministeriön (MMM) selvitystyöhön ”Riskienhallinnan välineitä elintarvikealan mikro- ja pienyritysten varautumissuunnittelun tueksi ja liiketoimintariskien hallitsemiseksi (ET-RH)”. Selvitystyötä koordinoi Luonnonvarakeskus. ET-RH- selvitystyö on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille elintarvikejalostusyrityksille.
Läsnä osallistujille esittelykierros Luke Jokioisten tutkimustiloissa FoodPilot ja Biopaja klo 14.30-16.15.

Details

Date:
13.6.2023
Time:
12:00 - 14:30