-
Vastuulliset ruokapalvelut virtuaali-infotilaisuus
Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman seuraava virtuaali-info lähestyy. Seuraava pidetään torstaina 16.2. klo 13-14. Ilmoittaudu mukaan tästä. Virtuaali-infossa kuulemme Helsingin yliopiston Tvärminnen eläintieteellisen aseman vastuullisuuspolusta, jota he […]
-
Tuotteesta tunteeksi – tarinan merkitys tuotteistuksessa, Varsinais-Suomi
Tervetuloa mukaan seminaariin, jossa pureudutaan ruokatuotteen tarinallistamiseen, tuotteistukseen, pakkauksen merkitykseen myynnissä ja markkinoinnissa sekä kansainvälistymiseen. Tilaisuudessa pyrimme ravistelemaan normeja, löytämään ratkaisuja kehittää toimialaa ja murtaa […]
-
Wasteless Food Services in Finland Tiedolla johtamisen -webinaari
Wasteless food services in Finland -hankkeessa toteutetaan tänä vuonna ruokahävikin hallintaan liittyviä, ruokapalveluille suunnattuja webinaareja. Ensimmäinen webinaari on 16.2.23 klo 14.-14.45. Aiheena on tiedolla johtaminen. […]
-
Heritage Talks in Kvarken 2023! -webinaari
Världsarvet Kvarkens skärgård presenterar för första gången: Heritage Talks in Kvarken 2023! Välkommen att inspireras av online-föreläsningar den 15.2 och 16.2.2023 klockan 18.00! Se bifogad […]
-
Visit Finlandin DataHub-klinikat yrityksille
Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käymme läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Merkitse klinikoiden ajankohdat kalenteriisi, ilmoittautuminen on auki. Tilaisuudet nauhoitetaan. Yritysklinikat perjantai […]
-
Kestävää ruokaa lautaselle -sidosryhmätilaisuus
Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriön järjestämään sidosryhmätilaisuuteen, jossa kuulemme niin ministeriön kuulumisia kuin ruokajärjestelmän toimijoiden ajatuksia kuluttajien lautasille tarjottavasta kestävyydestä. 21.2.2023 klo 8.30 - 12 Oodi, […]
-
Digikehitystä TKI-yhteistyöllä – ajankohtaisseminaari ruokaketjun yrityksille, Seinäjoki
YDIRE-hanke järjestää digiaiheisen ajankohtaisseminaarin ruoka-alan toimijoille helmikuussa 2023 Seinäjoen Framilla. Tilaisuudessa ajankohtaista tietoa datan hyödyntämisestä ruokaketjussa ja sen yrityksissä. Lisäksi tehdään tutuksi Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaa […]
-
Ähtärin luonnontuotealan seminaari
Ähtärin Mesikämmen-hotellissa järjestetään Luonnontuotealan seminaari, jonka teemoina ovat huoltovarmuus, omavaraisuus ja luonnontuotteet. Ohjelma 21.2.2023 klo 10.30 Tilaisuuden avaus, Paula Erkkilä, Leader Kuudestaan ry klo 10.40 […]
-
Förbättra kundupplevensen -workshpserien / Paranna asiakaskokemusta -työpajasarja, Österbotten / Pohjanmaa
Workshopserien för producenter, företagare, föreningar, hobbyproducenter osv. Lär dig förstå vad din kund önskar! Genom att jobba med kundupplevelsen kan du öka din försälning. Vi […]
-
Ruokamaakunta Nyt! – 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hanketapaaminen
Lämpimästi tervetuloa mukaan Ruokamaakunta Nyt! - 11 000 vuotta eteläkarjalaista gastronomiaa jatkuvassa kattauksessa -hankkeen tapaamiseen. Tapaamisen teemana on "Kivikautisilla mailla" nimisen tapahtuman järjestäminen Savitaipaleella Rovastinojan […]
10 tapahtumat found.