• The Food Science Hour -webinaarisarja, osa 1

    The Food Science Hour – webinaarisarjan ensimmäinen tapahtuma järjestetään 8.12.2022 klo 10 Suomen aikaa. Suomesta puheenvuoron pitää Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Mikko Käkelä, joka puhuu elintarvikealan huoltovarmuudesta, […]

  • ETS: Uusi maailma – Ruuanvalmistusteknologiat muutoksessa

    Elinympäristömme on yhä nopeamman myllerryksen äärellä. Energia- ja resurssiniukkuus vaativat uusia toimintamalleja ja kehittyneempiä prosesseja. Työntekijöiltä vaaditaan nopeaa oppimista, kokeiluja sekä uusien tapojen käyttöönottoa. Mitä […]

  • Laari Lähiruokapisteen avoimet ovet, Turku

    Laarin tuotteet tulevat paikallisilta tiloilta ja lähiruokayrityksiltä, joiden yrittäjät itse hinnoittelevat tuotteensa. Joulukuussa järjestetään myös avoimet ovet torstaina 8.12. kello 14:30-17:30 Laarin sijainnilla Kupittaan Citymarketin […]

  • Ota haltuun vastuullinen pakkaaminen, Seinäjoki

    KORU koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hanke järjestää pakkauksiin liittyvän iltapäiväseminaarin pe 9.12. klo 13 - 15 Seinäjoella, Frami F sininen auditorio. Millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota […]

  • Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

    Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 12.12.2022 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

  • Alihankinta ja pienimuotoinen jatkojalostus tilalla

    Asiantuntijana elintarvike- ja luomuasiantuntija Jaana Elo, KoKo Palvelut. Infossa kuullaan mm. uudistuneesta luomuasetuksesta ja elintarvikelainsäädännöstä luomujalostuksen periaatteista luomutoimijoiden ja ammattikeittiöiden yhteistyön mahdollisuuksista luomualihankinnasta; mitä se […]

  • Osaajien Ruoka-Suomi -teemaseminaari

    Ruoka-alan teemaseminaarissa keskitytään elintarvikealan työvoima-, koulutus- ja osaamistarpeisiin sekä toimialan muutoksiin niin yrityksen kuin alan toimijoiden näkökulmista. Seminaarin yhteydessä julkistetaan myös elintarvikealan toimialaraportti ja pk-yritysbarometrin […]

  • Erikoiskasvien jalostuksesta uutta liiketoimintaa -webinaari

    Tervetuloa kuulemaan erikoiskasvien globaalista markkinapotentiaalista ja jalostettujen tuotteiden vientimahdollisuuksista!  Webinaari 13.12. klo 14:30 - 16:00 FennoPromo Oy esittelee tekemänsä markkinakatsauksen tuloksia. Markkinakartoitus sisältää myös ingredienttitalojen […]

  • Keruutuotteet laadukkaina metsästä pöytään

    Keruutuotteemme, villinä kasvavat luonnonmarjat, -sienet ja luonnonyrtit ovat arvostettuja monista syistä. Ne ovat terveellisiä, puhtaita ja myös ympäristön kannalta einomainen valinta. Tuotantoketjun alku, keruutoiminta, on […]