Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ETS: Uusi maailma – Ruuanvalmistusteknologiat muutoksessa

8.12.2022 @ 12:00 - 15:30

Elinympäristömme on yhä nopeamman myllerryksen äärellä. Energia- ja resurssiniukkuus vaativat uusia toimintamalleja ja kehittyneempiä prosesseja. Työntekijöiltä vaaditaan nopeaa oppimista, kokeiluja sekä uusien tapojen käyttöönottoa. Mitä tämä uudenlainen maailma tarkoittaa elintarvikealalla käytännön tasolla?

Tule hakemaan oivalluksia ja mielenrauhaa yhdestä elintarvikealan kiinnostavimmista online-tapahtumista tänä vuonna. Tässä puolipäiväisessä tilaisuudessa alan ammattilaiset jakavat oppejaan elintarvikkeiden startup-maailmasta vakiintuneempiin tuotantoympäristöihin ja jopa avaruuteen. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

OHJELMA  8.12.2022 klo 12–15.30

 

12.00-12.10 Tervetuloa webinaariin
tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola, Honkajoki & Prosessiteknisen jaoston johtoryhmän jäsen

 

 

RESURSSIT TEHOKKAAMMIN KÄYTTÖÖN

 

12.10-12.40 Leipomoiden energiaratkaisut ja vastuullisuus muutoksessa
Director, Technology, MRO and Investments Tomas Teräs, Fazer Bakeries

 

12.40-13.10 Veden ravinteiden talteenotto ja suljetut kierrot elintarviketeollisuuden mahdollisuutena
professori Mika Mänttäri, LUT

 

13.10-13.40 Typpi luomutuotannon lannoitteeksi vedenkäsittelyllä
tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola, Honkajoki

 

13.40-13.50 – tauko –

 

 

HUOMISEN RUOANTUOTANTO

 

13.50-14:20 Vertikaaliviljely – Ruuantuotannon uusi ulottuvuus
erikoistutkija Titta Kotilainen, Luonnonvarakeskus

 

14:20-14:50 Miltä ruoka-alan startup maailma näyttää nykyisessä maailmanmenossa?
sijoitusjohtaja Lauri Reuter, Nordic Foodtech VC

 

14.50-15.20 SpaceBakery – Baking Bread on Mars
Senior Research Manager Bram Pareyt, Puratos

 

15.20-15.30 Tilaisuuden päätös

 

Tilaisuuden järjestää Elintarviketieteiden Seuran Prosessitekninen jaosto. Osallistujille toimitetaan tilaisuudesta tallenne jälkikäteen. Jos et ole vielä ETS:n jäsen, mutta haluaisit liittyä, voit liittyä täällä.

 

Details

Date:
8.12.2022
Time:
12:00 - 15:30