Luomualan kehittäjien online-työpaja

Seuraava luomualan kehittäjien online-työpaja järjestetään keskiviikkona 5.5. klo 9-11, ja teemana on luomun vienti, jossa kuulemme seuraavia puheenvuoroja ja toivomme tietysti aktiivista keskustelua myös teiltä. Luomun vienti […]

Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka, Pohjois-Karjala

Tervetuloa ELLI-, ELOT- ja ProYritys Pohjois-Karjala hankkeiden järjestämään elintarvikealan etäkoulutustilaisuuteen! Webinaari sisältää virtuaalisen koonnin erilaisten tuotteiden pakastekuivauskoeajoista Luonnonvarakeskuksen Jokioisen toimipisteen pilot-laitteilla sekä pakastekuivauslaitteiden esittelyn. Aika […]

Vastuullista ruokaa kuntiin -kuntapäättäjätilaisuus

Ilmastoystävällistä, kotimaista, lähellä tuotettua, kasvispainotteista, eettisesti tuotettua, luomua, terveellistä ja ravitsevaa. Kunnallisissa palveluissa tarjottu ruoka herättää toiveita ja tunteita. Mutta miten vastuullista ruokaa saataisiin ruokalistoille […]

Teknologiasta potkua elintarvikealan yrityksiin -virtuaalitapahtuma

Miten ruuan jäljitettävyyttä ja ruokaturvallisuutta voitaisiin tehostaa? Millaisia mahdollisuuksia paikkatiedon hyödyntäminen ja robotiikka tarjoavat elintarviketalouteen ja elintarvikealan yrityksille? Haluatko oppia lisää automatisoinnin ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä […]

Miksi pakkausmerkinnät -seminaari

Elintarvikepakkausmerkinnät ensisijaisesti suojaavat kuluttajan terveyttä ja ennalta ehkäisevät taloudellisten tappioiden syntymistä. Merkintöjen ansiosta kuluttajan on mahdollista tehdä tietoisia valintoja ja ostaa itselleen soveltuvia tuotteita omiin […]

Villiruokaviikko Lahden seudulla, avajaiset

Villiruokaviikon tavoitteena on saada suomalaiset ymmärtämään luonnon meille tarjoama, koko maailmassa ainutlaatuinen rikkaus; jokamiehen oikeuksilla suoraan puskasta pannuun, aalloilta ateriaksi kerättävä ja ongittava villiruoka. Villiruokaviikko […]