Kerääjä.fi -webinaari

Luonnontuotteiden keruusta, kouluttamisesta ja ostotoiminnasta kiinnostuneille 14.4.2021 klo 12-14. Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Hyödynnä metsän luonnontuotteet

Suomalaisten metsästä kerättävien puhtaiden luonnontuotteiden hyödyntäminen kiinnostaa metsänomistajia yhä enemmän. Tule kuulemaan ja keskustelemaan millaisia mahdollisuuksia luonnontuoteala tarjoaa. Ohjelmassa to 15.4. klo 17 - 20 […]

Houkuttelevat riistapellot

Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssinaRiista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on kysyttyä […]

Miten erilaistan tuotteeni?, Kaakkois-Suomi

Kaakkois-Suomen elintarvikealan yrittäjä - toimit maaseudulla tai taajamassa, olet pieni tai keskisuuri yrityksenä, olet siirtymässä alkutuotannosta suoramyyntiin ja jatkojalostukseen tai tuotteesi ovat pidemmälle jatkojalostettuja, sinulla […]

Kala-alan hanketreffit

Kalaa ruokapöytään! Kala-alalla tapahtuu paljon ja ketjun eri osiin liittyviä hankkeita on toteutettu eri puolilla Suomea. Ruokasektorin koordinaatiohanke haluaa mahdollistaa erityisesti kalan jalostukseen keskittyvän hanketreffien […]

Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta

Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta 20.4. klo 12 - 16 Ohjelmassa mm. Prosessitekninen jaosto – Synty ja alkuvaiheet Miten elintarviketeknologian/-prosessien koulutus on […]

Osuuskunta ja muut yritysten yhteistyömuodot -webinaari, Pohjois-Karjala

Viljelijöiden, yritysten tulisi tehdä enemmän yhteistyötä menestyäkseen. Yhdessä toteutettu viljan kauppakunnostus, jatkojalostus, logistiikka, markkinointi ja yhteishankinnat tuovat kustannussäästöjä ja sitä kautta lisää kannattavuutta yhteistyötä tekeville […]

Metsästysseurojen näkemykset valkohäntäpeurasta

Huhtikuun webinaarit riistasta luonnonresurssina Riista, luonnon kulta, ja riistanhoito kuuluu kulttuuriimme ja historiaamme. Riistalla selvästi suurempi arvo kuin pelkästään metsästysaikana vaeltaville. Antibioottivapaa riistan liha on […]