Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta

20.4.2021 @ 12:00 - 16:00

Prosessiteknisen jaoston 20-vuotisjuhlawebinaari

Saavutuksia ja innovaatiota elintarvikeprosessien saralta 20.4. klo 12 – 16

Ohjelmassa mm.

Prosessitekninen jaosto – Synty ja alkuvaiheet

Miten elintarviketeknologian/-prosessien koulutus on muuttunut viimeisten 20 vuoden aikana?

Teollisuuden esityksiä viimeisten 20 vuoden innovaatioista ja uusista prosessiteknologioista:

  • Kuinka elintarvikelaitosten ja -prosessien suunnittelu on muuttunut viimeisen 20 vuoden aikana?
  • Teollisesti valmistettu säilöntäaineeton munavoi
  • Arvoa ja kestävää kehitystä sivuvirroista
  • Kiinteään kantajaan sidottu hiiva
  • Food revolution cooking in the North – Case Gold&Green
  • Solein – Proteiinia ohuesta ilmasta

Elintarvikkeet, prosessointi ja kuluttajan ymmärtäminen

Yhteenvetoesitys: Miten elintarvikeprosessit ovat muuttuneet viimeisten 20 vuoden aikana

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu. Seminaari on maksullinen.

 

Details

Date:
20.4.2021
Time:
12:00 - 16:00