Lähituotteilla makua lautaselle
Savon koulutuskuntayhtymä (SAKKY) Sammakkolammentie 2, KuopioTilaisuus on siirretty syksyyn! Lähituotteilla makua lautasele on koko ruokaketjun toimijoiden kohtaamistapahtuma. Tapahtuma on suunnattu alkutuottajille, jatkojalostajille, elintarviketeollisuuden toimijoille, julkiselle sektorille, ravintoloille sekä alan kehittäjille. […]
Villiyrttituotteita myynnissä, mitä minun pitäisi tietää? Vad borde jag veta för att sälja produkter som innehåller vilda örter? 19.3. Paraisissa
Paraisten kaupungintalo Rantatie 28, ParainenTilaisuus siirretään syksylle! Käytätkö asiakkaille myytävässä ruoanlaitossa tai leivonnassa villiyrttejä, tai valmistatko villiyrttejä sisältäviä tuotteita myyntiin? Mitä yrttejä saakaan myydä? Mitä jokamiehenoikeden turvin saa kerätä? […]
Yhteistyö mehiläisrotujen kasvattamisessa ja jalostamisessa – Puhdasparitustarhat, Asikkala, siirretään
Asikkala, Hotelli Tallukka Tallukantie 1, AsikkalaTilaisuus on siirretty myöhempään ajankohtaan! More than honey- hankkeen koulutuksia keväällä 2020 6.3. klo 12-18. Hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaari, Perhon Malmin toimipiste, Helsinki 7.3. klo […]
Miten brändään? -työpaja Oulussa, siirretään
Oulun ammattikorkeakoulu Kotkantie 1, OuluTapahtuma siirretty toiseen ajankohtaan! Kaipaatko työkaluja maatilasi ja tuotteesi brändäykseen? Tule keskustelemaan ja työstämään yrityksesi tilannetta designkonsultti Riikka Salokanteleen ohjaamana. Ota halutessasi oma tuotepakkaus mukaan! […]
Hunajan ja mehiläistuotteiden vienti-info Joensuussa, etäyhteydellä
Tilaisuus toteutetaan etäyhteydellä! Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen koulutusohjelmia. Koulutuksiin voi osallistua vain yhteen tai useampaan. Tarkista tarkempi sisältö ja […]
Luomufoorumi, etäyhteydellä
Kouvola KouvolaVuoden 2020 Luomufoorumi järjestetään etänä, seminaari YouTubessa ja hanketoteuttajien työpaja Teams -alustalla. Ajankohta on edelleen 25.-26.3.2020, mutta paikkana on nyt koko maailma. Tervetuloa osallistumaan Luomufoorumiin […]
Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari Kajaanissa, peruttu
Tilaisuus peruttu! Seminaariohjelmassa esille nousevat ruokamatkailu, kulttuuri sekä ympäröivä luonto ja näiden merkitys koko matkailualalle. Luvassa on innostavia yrittäjäpuheenvuoroja, mielenkiintoisia retkikohteita, tunnelmallinen iltatilaisuus sekä elämyksellinen […]
Elintarvikeviennin työpaja Hämeessä, peruttu
Tilaisuus peruttu! https://kasvuahameessa.fi/kasva-ja-kansainvalisty/
Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 1)
Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, TurkuAISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]
Nordic Food for Sustainability and Well-being, Turku, cancelled
Mauno Koivisto-keskus, Biocity Tykistökatu 6, TurkuThe seminar has been cancelled! Welcome to the Nordic Food for Sustainability and Well-Being seminar on March 26, 2020 in the Presidentti auditorium at the […]