Agroekologisten symbioosien Suomi, Hyvinkää, etäyhteydellä
Knehtilän tila Haapasaarentie 75, HyvinkääTilaisuus on siirretty verkkoon - tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu! Agroekologisten symbioosien verkostot -hankkeen tulosseminaari järjestetään 26.3.2020 klo 11 - 16 Knehtilän tilalla Hyvinkäällä. Tervetuloa kuulemaan […]
Luonnosta asiakkaalle -treffit Oulussa, etäyhteydellä
Äimäraution ravirata Äimärautiontie 1, OuluTilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Tervetuloa verkostoitumaan ja tapaamaan yhteistyökumppaneita, ostajia ja raaka-aineen ja palvelujen tuottajia luonto- ja luonnontuotealalla! Aika: 26.03.2020, klo 12-16 Paikka: Äimäraution ravirata, Äimärautiontie […]
Kotona Kotimaista -päivä
Kotona Kotimaista -hanke on vapaaehtoisvoimin tehty projekti, jonka tarkoituksena on auttaa kotimaisia yrityksiä toimialasta ja sijainnista riippumatta. Olemme pystyttäneet verkkosivun www.kotonakotimaista.fi, jonne kuka tahansa voi […]
Pienjuustolamessut Sastamalassa, siirretään
Häijää, Sastamala SastamalaTilaisuus järjestetään myöhemmin - seuraa nettisivuja! Tervetuloa ensimmäisille pienjuustolamessuille Sastamalan Häijääseen! Messuilla pääset tutustumaan lähialueiden pienjuustoloiden tarjontaan ja tekijöihin. Maista makupaloja ja ainutlaatuisia suomalaisia artesaanijuustoja. […]
Ikääntyneiden uusi ruokasuositus julkaistaan Helsingissä, etäyhteydellä
Helsinki, Tieteiden talo Kirkkakatu 6, HelsinkiValtion ravitsemusneuvottelukunta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjestävät yhdessä Vireyttä seniorivuosiin – ikääntyneiden ruokasuosituksen julkistamistilaisuuden Aika: Tiistaina 31.3. klo 9:00 – 11:30 Paikka: Tieteiden talo, […]
Lisää papuja peltoon, Tampere, peruttu
Ahlman Hallilantie 24, TamperePäivitettyä tietoa palkokasvien viljelyn hyödyistä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista 31.3.2020 klo 9.30-16.00 Ahlmanin koulu, Selinin sali Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere Ohjelma 9:30 Tervetuloa, Hanna Mattila, […]
Kohti kestävämpiä julkisia ruokapalveluita -tapahtuma, peruttu
Tiedekulma Yliopistonkatu 4, HelsinkiTilaisuus peruttu - seuraa nettisivuja! Innovatiivisia strategioita julkisille ruokapalveluille: Kestävyystyökalu Itämeren alueelle (StratKIT) - hanke järjestää avoimen keskustelutilaisuuden Tiedekulmassa maaliskuussa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ruokapalveluiden […]
Lähiruoka ja Luomumessut netissä
Suomen Pientuottajatukku, ProLocalis ja Suomen kotitila järjestää netissä lähiruoka- ja luomumessut 2.-5.4. Voit tutustua näytteilleasettajiin, tehdä ostoksia messujen aikana kotisohvaltasi sekä hyödyntää messutarjoukset verkkokaupan kautta. […]
Jatkojalostustoiminnan osaaminen, etäyhteydellä
Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä! Alkutuotannon jatkojalostusmenetelmät, jatkojalostuksen koneet, laitteet ja välineet. Teemoina: tilamaito, kasvistuotanto ja tilateurastamo. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt Turussa (osa 2)
Flavoria Kiinanmyllynkatu 10, TurkuAISTILA® -valmennukset moniaistisessa innovaatioympäristössä Aistikattilassa. Kaksiosainen koulutuskokonaisuus, joka antaa yrityksesi arvioinneista vastaavalle perusymmärryksen aistinvaraisen arvioinnin käytännöistä, menetelmistä sekä itsestään aistijana. Osa 1. Aistinvaraisen arvioinnin käytännöt […]