Miten toimimme, että ruoka riittää? -ajatuspaja, Jyväskylä

Ukrainan sota ja pandemia haastavat kaikkea toimintaa. Ruokajärjestelmän toimivuus on kriittinen tekijä yhteiskunnassa. Tule keskustelemaan konkreettisista keinoista, joilla voimme yhdessä ennakoida, varautua tulevaan sekä varmistaa […]

Nimisuoja antaa lisäarvoa – #nimisuoja2025 -seminaari

Tervetuloa kuulemaan, millaista hyötyä yritykset ovat saaneet nimisuojasta ja terveisiä EU:n suunnasta niin maatalouspolitiikan kuin hakemuskäsittelyn näkökulmasta. Aika: to 8.12.2022 klo 9-12 Paikka: Hotelli Helka, […]

The Food Science Hour -webinaarisarja, osa 1

The Food Science Hour – webinaarisarjan ensimmäinen tapahtuma järjestetään 8.12.2022 klo 10 Suomen aikaa. Suomesta puheenvuoron pitää Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Mikko Käkelä, joka puhuu elintarvikealan huoltovarmuudesta, […]

ETS: Uusi maailma – Ruuanvalmistusteknologiat muutoksessa

Elinympäristömme on yhä nopeamman myllerryksen äärellä. Energia- ja resurssiniukkuus vaativat uusia toimintamalleja ja kehittyneempiä prosesseja. Työntekijöiltä vaaditaan nopeaa oppimista, kokeiluja sekä uusien tapojen käyttöönottoa. Mitä […]

Laari Lähiruokapisteen avoimet ovet, Turku

Laarin tuotteet tulevat paikallisilta tiloilta ja lähiruokayrityksiltä, joiden yrittäjät itse hinnoittelevat tuotteensa. Joulukuussa järjestetään myös avoimet ovet torstaina 8.12. kello 14:30-17:30 Laarin sijainnilla Kupittaan Citymarketin […]

Ota haltuun vastuullinen pakkaaminen, Seinäjoki

KORU koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hanke järjestää pakkauksiin liittyvän iltapäiväseminaarin pe 9.12. klo 13 - 15 Seinäjoella, Frami F sininen auditorio. Millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota […]

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 12.12.2022 klo 12-14. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi