-
-
Kasvitaito 2.0 -hankkeen pienryhmä: Viljellyt luonnonkasvit / Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Savo
Oletko miettinyt miten voisit viljellä luonnonkasveja? Miten niitä kannattaa kasvattaa isommassa mittakaavassa? Missä niillä olisi kysyntää? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan ohjatussa pienryhmätoiminnassa, joka starttaa joulukuussa 2025. Lähitapaamiset […]
-
-
Gastro Helsinki
Gastro Helsinki on tapahtuma on erityisesti hotelli-, ravintola-, elintarvike- ja ammattikeittiöalan (horeca) toimijoille suunnattu tapahtuma. Vuonna 2026 Gastro järjestetään 11.-12.3.2026. Katso tarkemmin Messukeskuksen verkkosivuilta gastro.messukeskus.com
-
Juomista buustia -seminaari, Lahti
Ennakkotietona "Juomista buustia" -seminaari Lahdessa 12.3.2026 klo 12.30 – 16. Lisätietoja täydennetään kalenteriin myöhemmin.
-
FinFoodNet-hankkeen vierailu- ja tutustumismatka Turun seudulle
FinFoodNet-hankkeen vierailu- ja tutustumismatka Jyväskylästä Turun seudulle elintarvikevientiä tekeville ja sitä suunnitteleville yrittäjille 17.-18.3.2026. Matkalla tutustutaan mm. Aistilaan ja Flavoriaan, vieraillaan yrityksissä ja yhteiskehitetään yrittäjien […]
-
Luomufoorumi 2026, Hämeenlinna
Luomufoorumi järjestetään 19.–20.3.2026 Hämeenlinnassa. Luomufoorumi on hanketoimijoille sekä luomu- ja ruoka-alan kehittäjille ja ammattilaisille suunnattu valtakunnallinen tapahtuma. Kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä on laajemmalle yleisölle suunnattu […]
-
Vientiyritysten 6. yhteistapaaminen Oulussa
Teemana tapaamisessa on Pohjoinen ulottuvuus ja arktisen ruoan kilpailuvaltit. Ma 23.3.2026 klo 13.30 – 18.00; paikka tarkentuu myöhemmin. Lisätiedot www.vike.fi ja täydennetään myös tähän kalenteriin […]
-
Lähiruoka & luomu -messut, Helsingin Messukeskus
Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua […]
-
-
Yhteinen Tekijä -seminaari 2026, Huittinen
Elintarvikealan vahvuudet ovat Satakunnan valttikortti. On aika tehdä ne näkyviksi. Aika 28.04.2026 klo 12:00–16:00 Paikka Risto Ryti -sali Risto Rytin katu 70 32700 Huittinen Kun […]
-
-
Elintarvikepäivä 2026
Elintarvikepäivä on vuoden odotetuin koulutus- ja ajankohtaistapahtuma, joka kokoaa satoja ruoka-alan asiantuntijoita uuden tiedon pariin. Elintarvikepäivä on myös kollegoiden kohtaamista, työhön innostavia tuoreita ajatuksia ja […]
-
Lakeus kokkaa, Seinäjoki
Lakeus kokkaa -tapahtuma kokoaa yhteen HoReCa-alan ammattilaiset ja asiantuntijat. Tapahtumassa esitellään kauden mielenkiintoisimmat uutuudet, inspiroidutaan tämän hetken trendeistä ja tutustutaan ajankohtaisiin puheenaiheisiin. Tapahtuma tuo kätevästi […]
10 tapahtumat found.