Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Paimiosali Vistantie 18, PaimioKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Mitä Flavoria® tarjoaa tuotekehityksen ja kehittämistoiminnan tueksi? -webinaari
Flavoria® on Turun yliopistossa sijaitseva tutkimusravintola, joka tuottaa monitieteistä tietoa ja kuluttajaymmärrystä yhteiskunnan ja liiketoiminnan kestävään kehittämiseen. Se on lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla […]
Kestävät valinnat julkisissa ruokapalveluissa
Kiltasali Lapinrinne 1, HelsinkiKoulutuspäivän aikana 11.2. klo 9 - 16.15 perehdymme ruokapalvelun hiilijalanjälkeen ja sen laskentaan sekä tutustumme konkreettisiin ratkaisuihin, joita ruokapalveluissa on tehty kestävien valintojen edistämiseksi. Lisäksi […]
Biofach
Nürnberg , SaksaBIOFACH - World´s Leading Trade Fair for Organic Food The organic trade meets at the organic exhibition in Nürnberg from 12 - 15 February 2020.
Työvälineitä luomutuotteiden konseptointiin -työpaja
Jokioisten tietotalo Humppilantie 9, JokioinenTyöpajassa käsitellään luomutuotteiden konseptointia ja tuotekehitystä. Se sopii sekä uusia tuotteita ideoiville että olemassa olevan tuotteen kehittämistä pohtiville. Aika: 18.2.2020 klo 12.00-16.00 Paikka: Jokioisten tietotalo, […]
Villiyrteistä bisnestä! Helsingissä
Viikki Think Company Latokartanonkaari 3, HelsinkiKiinnostaako villiyrtit? Kutsumme sinut kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden villiyrttien käytöstä ja inspiroitumaan niiden monista mahdollisuuksista. Tilaisuudessa pääset maistelemaan nuorten huippukokkien kehittelemiä ja tekemiä yrttimocktaileja, käsityöläisolutta sekä cocktailpaloja. […]
Ruokalistatyöpaja Iissä
Valtarin koulu Koulutie 2, IiRuokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
Ruokalistatyöpaja Oulussa
OuluRuokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
Kumppanuusmaatalouden verkostotapaaminen Järvenpäässä ja Tuusulassa
Härmän Rati Vähäjärventie 1, JärvenpääTervetuloa Kumppanuusmaatalouden verkostotapaamiseen la 22.2.2020 klo 9.30–17.00 Järvenpäähän (Härmän Rati) ja Tuusulaan (Lassilan tila)! Päivä on suunnattu erityisesti kumppanuusmaatiloille sekä kumppanuusmaatalousyrittäjyydestä kiinnostuneille tai sitä joskus […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista, Joensuu
Kukkolan tila Vanha Valtatie 70, JoensuuKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]