Perunantutkimuksen talvipäivät Oulussa
Oulu, Arina Pakkahuoneenkatu 16, OuluVuosittaiset Perunantutkimuksen talvipäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa tammikuun lopussa. Lisätietoja, ohjelma ja ilmoittautumiset: https://perunasta.fi/talvipaivat/
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Knehtilän tila Haapasaarentie 75, HyvinkääKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Verkostoidu hyönteisalan tulevaisuuteen – seminaarisarjan päätöstilaisuus Helsingissä
Voisivatko hyönteiset tuoda uutta surinaa liiketoimintaasi? Hyönteisalalla tapahtuu. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, millaisia liiketoimintamalleja hyönteisalalla voitaisiin hyödyntää, mitä kuluttajatutkimus tuo huipputuotteiden kehitykseen tai miten hyönteiset […]
Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous
Keski-Suomessa järjestetään Suomen Artesaaniruoka ry:n vuosikokous tammi-helmikuun vaihteessa 2020. Vuosikokouksen rinnalla on ohjelmassa retkiä lähialueelle. Lisätietoja tulossa! Tutustu tarkemmin yhdistykseen.
Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Oulu, Nallikari Nallikarinranta 15, OuluYhdessä tekoja! Ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua! Miksi ihmeessä Suomen ruokamatkailun kehittämistä? Matkailija syö ja juo useita kertoja päivässä. Positiiviset, odotukset ylittävät kokemukset, […]
Ruokalistatyöpaja Kuusamossa
KAO Kuusamo Apajatie 1, KuusamoRuokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
Hyvinvointituotteet maailmalla – trendejä ja ideoita Lahdessa
Lahti, Sibeliustalo Ankkurikatu 7, LahtiHyvinvointituotteet jatkavat maailmanvalloitusta. Tule 6.2.2020 Lahteen kuulemaan, miten näiden erikoistuotteiden trendit vaikuttavat maailmalla. Tapahtumassa on esillä myös mielenkiintoinen tuotenäyttely; esillä on erityisesti välipalatuotteita. Lisäksi tilaisuudessa […]
Ruokalistatyöpaja Raahessa
Raahen Ammattiopisto Tervahovinkatu 2, RaaheRuokeva-hanke järjestää helmikuussa neljä ruokalistatyöpajaa. Työpajoissa asiantuntijana toimii Anu Arolaakso EkoCentriasta. Anu on pitkän linjan luomu- ja lähiruoka-ammattilainen ja on järjestänyt vastaavanlaisia ruokalistatyöpajoja eri puolella […]
Euroja viennistä ja erikoiskasveista -viljelijäseminaarit
Paimiosali Vistantie 18, PaimioKannattaako perusviljaa viljellä 2 euron tuntipalkalla vai saada parempaa kannattavuutta viennillä ja erikoiskasveilla? Onko tulevaisuus hömppäheinässä vai lisäarvotuotteissa? Tervetuloa kuulemaan, miten viljelijät ja elintarvikeyritykset voivat […]
Mitä Flavoria® tarjoaa tuotekehityksen ja kehittämistoiminnan tueksi? -webinaari
Flavoria® on Turun yliopistossa sijaitseva tutkimusravintola, joka tuottaa monitieteistä tietoa ja kuluttajaymmärrystä yhteiskunnan ja liiketoiminnan kestävään kehittämiseen. Se on lounasravintola ja kahvila, joka toimii samalla […]