Luonnonkasvit elintarvikkeena ja nimisuojainfo Turussa
Turku, Maa- ja kotitalousnaiset Artturinkatu 2, TurkuKiinnostaako luonnonkasvien hyödyntäminen yritystoiminnassa? Mitä nimisuoja tarkoittaa? Suomalaiset tuntevat Parman kinkun ja fetan, mutta tuntevatko italialaiset karjalanpiirakan tai Lapin puikulan? Olisiko Satakunnassa mahdollisuuksia nostaa esille […]
EU:n nimisuojasta laatutakuu lihatuotteille? Oulussa
Oulu, ProAgria Kauppurienkatu 23, OuluOlisiko pohjoisen lihatuotteilla, vaikkapa luonnonlaitumilla tuotetulla lihalla, EU:n nimisuojan avulla mahdollisuuksia laajemmille markkinoille? Pystyisitkö hyödyntämään nimisuojaa omien lihatuotteidesi markkinoinnissa? Lihantuottaja ja/tai jatkojalostaja, tule kuulemaan mahdollisuuksista, […]
Euroja elintarvikeviennistä – Vientiseminaari Helsingissä
Helsinki, Team Finland Porkkalankatu 1, HelsinkiTuntuuko elintarvikeviennin kenttä kaaokselta, josta on vaikea saada otetta? Haluatko määrittää omat askelmerkkisi kohti menestyksekästä vientiä? Vientiseminaarissa kokoamme yhteen alan keskeisimmät toimijat ja nostamme esiin […]
Matkailun kehittäjien tapaaminen Helsingissä
Helsinki, WTC Aleksanterinkatu 17, HelsinkiTervetuloa Rural Finlandin Matkailun kehittäjien tapaamiseen Helsinkiin 15.1.2020 klo 12-16. Paikkana on Ravintola WTC, Aleksanterinkatu 17. Tilaisuuden teemana on "Digitaalisuus matkailussa" ja saamme paikan päälle […]
Food from Finland: Grüne Woche 2020
Suomi osallistuu jälleen tammikuussa 2020 Berliinin Grüne Woche-messuille (International Green Week), joka on maailman suurin ruoka-aiheinen elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma - kävijöitä messuilla on […]
Ruokahankintoja dynaamisen hankintajärjestelmän kautta Pohjois-Suomessa
Tervetuloa mukaan edistämään lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden matkaa pellolta pöytään. Perusteilla on uusi toimintamalli sekä dynaaminen hankintajärjestelmä lähialueiden pientoimittajia ajatellen. Tavoitteena on kehittää hankintajärjestelmästä mahdollisimman […]
Mitä etiikan näkökulmasta tarkoittaa tuuppaus ruokasektorilla?
Ruokasektorin koordinaatiohanke https://aitojamakuja.fi/ruokasektorin-koordinaatiohanke/ järjestää webinaarin, jossa esitellään tuuppaamista tai tuuppausta (engl. nudging) ja tarkastellaan sen eettisesti hyvää käyttöä ruokasektorilla. Tuuppauksella pyritään muuttamaan yksilöiden käytöstä esimerkiksi […]
Maistuva Oulu -tilaisuus
Etsimme lähituotteita Oulun alueen ravintoloihin ja julkiselle keittiölle – tule ja tarjoa! Keräämme nyt ruoantuottajia tarjoamaan tuottamiaan raaka-aineita ruokalistoille ja tulemaan osaksi pilottitoimintaamme. Tarvitaan siis […]
Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihin Varsinais-Suomessa
Turku, Forum Marinum Linnankatu 72, TurkuTervetuloa kuulemaan hyvistä kokemuksista luomu- ja lähiruoan käytön lisäämisessä ammattikeittiöissä! Aika: ke 22.1.2020 klo 15.00-19.30 Paikka: Forum Marinum, Linnakatu 72, Turku Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu […]
Kymenlaakson ruokamatkailun työpaja
Kouvola, Taitaja Taitajantie 2, KouvolaRuokamatkailu, autenttisuus ja paikallisuus ovat maailmalla kasvavia trendejä, joita hyödyntämällä alueellamme on mahdollisuus kasvaa vastuullisesti ja pitkäjänteisesti omia arvojamme kunnioittaen. Tästä kasvusta hyötyy koko arvoketju […]