Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä

Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]

Lähiruokapäivä kunnissa

Lähiruokapäivä on kuntien kanssa yhdessä suunniteltu päivä, jolloin tarkoituksena on tarjota kouluissa, päiväkodeissa ja vanhustenhuollossa paikallisista raaka-aineista valmistettua lähiruokaa. Tänä vuonna päivää vietetään 14.10.2020. Lähiruokapäivää […]

Artesaaniruuan SM-kilpailu Raisiossa

Raisio

Vuoden 2020 Artesaaniruoka SM -kilpailu järjestetään Raisiossa 14.–16.10.2020. Lisätietoja www.artesaaniruoka2020.fi

Kuinka korona vaikuttaa luonnonvara-alaan? -webinaari

Koronapandemian vaikutukset näkyvät globaalisti vielä pitkään. Minkälaisia vaikutuksia kohdistuu maa-, elintarvike- ja kalatalouteen, metsäsektorille sekä luontoon perustuvaan matkailu- ja palvelutoimintaan 2020-luvulla? Tässä webinaarissa esittelemme yli […]

Verkkovalmennus: Saunaelämyksen tuotteistaminen

Tuotteiden ja palveluiden liittäminen osaksi suomalaista saunaelämystä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia (ja on helpompaa kuin luulitkaan)! Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja moniaistinen hyvinvointikokemus, jolle on kysyntää […]

Villiyrttien jatkojalostustyöpaja nuorille Helsingissä

Business Lab Karjalankatu 2 A, Helsinki

Tervetuloa maksuttomaan villiyrttien jatkojalostustyöpajaan Helsingin Business Labiin!   Nuorille suunnatussa työpajassa kerrataan yleisimmät villiyrtit sekä niiden keräämisen, käsittelyn ja säilömisen perusteet. Kuulet villiyrttien käytöstä niin […]

Pirkanmaan Ruokafoorumi Ahlmanilla

Ahlman Hallilantie 24, Tampere

Vuonna 2020 starttaavan Pirkanmaan Ruokafoorumin missiona on luoda pitkäkestoinen, avoin ja monipuolinen keskusteluareena, jossa suunnataan maakunnan ruokataloutta kohti kestävyyttä, uudistavuutta ja paikallista elinvoimaisuutta ja jossa […]