Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Verkkovalmennus: Saunaelämyksen tuotteistaminen

ti 20. lokakuun @ 09:00 - 12:00

Tuotteiden ja palveluiden liittäminen osaksi suomalaista saunaelämystä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia (ja on helpompaa kuin luulitkaan)!

Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja moniaistinen hyvinvointikokemus, jolle on kysyntää sekä kotimaassa että maailmalla. Kun saunomista ajatellaan elämyksenä, koko konsepti laajentuu valtavasti. Kiukaan, lauteiden ja löylyn lisäksi koko saunomispolulla, eli sillä mitä tapahtuu ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen, on elämyksessä merkitystä. Tällaisessa ajattelutavassa saunomiseen saadaan liitettyä laaja kirjo tuotteita ja palveluita, jotka yhdessä tarjoavat monipuolisen kattauksen vaihtoehtoja erilaisille saunojille. Saunaelämykseen voidaan liittää yli 15 eri toimialan tuotteita ja palveluita?

Sauna from Finlandin viestintä- ja tapahtumavastaava Elina Heininen avaa ovia saunatuotteistamisen pariin. Webinaarissa käydään läpi muun muassa millaisia tuotteita ja palveluita suomalaiseen saunaelämykseen voidaan liittää, mitkä ovat saunatuotteistamisen keskeisimmät kulmakivet ja millä tavalla yritys voi saada tuotteensa ja palvelunsa osaksi suurempaa saunaelämyskokonaisuutta. Webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille uusia ideoita liiketoiminnan vauhdittamiseen saunatuotteiden suunnittelun ja paketoimisen kautta.

Päiväys ja aika
20.10.2020 klo 09.00 – 12.00

Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu

Tiedot

Päivämäärä:
ti 20. lokakuun
Aika:
09:00 - 12:00