Luonnon päivä luomutiloilla

Luomutilat avaavat ovensa kuluttajille lauantaina 26.8.2023. Tuolloin on mahdollista kertoa yleisölle omasta tilasta ja luomutuotannosta sekä myydä tilan tuotteita. Tutustu tarkemmin: https://luomu.fi/luonnonpaiva

Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaveri

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke järjestää Luonnontuotealan hanketoteuttajien palaverin 28.8.2023 klo 9.30 - 11.30. Sisältöaiheita voi ehdottaa Juhalle ja ilmoittautuminen myös hänelle juha.rutanen@helsinki.fi

Luonnonmarjat – pohjoisen puhtaat vitamiinipommit, Kilpisjärvi ja etänä

Luonnontuotealan kasvukoordinaattori -hankkeen päätavoitteena on luoda Länsi-Lappiin elinvoimainen luonnontuotealan osaamiskeskittymä: verkosto, joka kehittää ja kasvattaa alueen luonnontuotealan osaamista ja liiketoimintaa monialaisesti. Hankkeessa järjestetään työpajojen sarja […]

Keskisuomalaisten opintomatka Frantsilan luomuyrttitilalle

Lähde mukaan opintomatkalle Frantsilan luomuyrttitilalle ke 30.8.2023! Matkan ohjelma 7:30 Lähtö Hirvaskankaan ABC 8:00 Harjukadun tilausajolaituri Jyväskylä 8:45 Jämsä Shellin piha Matkalla lyhyt kahvitauko Frantsilan […]

Kauhajoen Ruokamessut

Kauhajoen Ruokamessujen 31. tapahtuma järjestetään 1.-3.9.2023! Lisätietoja https://kauhajoki.fi/tyo-ja-yrittajyys/ruokamessut/

Makkarafest, Imatra

Tervetuloa kesän herkullisimpaan tapahtumaan! la 2. syyskuuta 2023 klo 12:00 - 15:00 Kisajoukkueet valmistavat makkaroita omilla, salaisilla resepteillään ja yleisö pääsee maistelemaan niitä kävelykadulla sijaitsevista […]

Kestikievarin taikaa, Imatra

Tervetuloa taianomaiselle matkalle Imatralle ruokamaakunnan sydämeen. Kutsumme sinut Linnankosken kestikievariin, joka herää henkiin vain yhden illan ja yön ajaksi. Ajankohta on 2.9.2023 klo 18-02 ja […]

Suomalaisen ruoan päivä

Suomalaisen ruoan päivää on nyt vietetty neljä kertaa ja viides tulossa! Vaikka suomalaisen ruoan päivä on joka päivä, aivan erityisesti sitä vietetään jälleen 4. syyskuuta. […]

Ruokien symboliikkaa taiteessa ja kulttuurihistoriassa, osa 1

Tiistai-iltaisin 5.9. – 17.10.2023 klo 18.30–20.00. Luennot Zoom -etäkokousohjelmalla verkossa reaaliaikaisesti. Suosittelemme osallistumista pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Varaa käyttöösi kamera, mikrofoni ja kaiuttimet.  Saat sähköpostiisi […]

Innovative Food Business, Seinäjoki

Into Seinäjoki Oy järjestää ”Innovative Food Business” -tilaisuuden keskiviikkona 6.9.2023 teemalla yritysten ja kaupunkien rooli ruokajärjestelmän kestävyysmuutoksessa. Keskiviikon kohderyhmänä on erityisesti oman alueen toimijoiden kansainväliset […]