Viljelyn tulevaisuus -webinaari

Elintarviketieteiden Seuran Vilja-alan jaoston järjestää webinaarin maanantaina 23.11. klo 13-15.20 Teams-yhteydellä. Iltapäivän ohjelma: 13.00 Tilaisuuden avaus vanhempi asiakaspäällikkö Erkki Vasara, Luonnonvarakeskus TULEVAISUUDEN VILJELYTAVAT JA -KASVIT […]

Sustainability in Public Procurement and Catering Services, online 

Tiedätkö kuka on vastuussa kestävän ruokavalion tarjoamisesta julkisissa keittiössä? Tai ruokahävikin vähentämisestä? Kuinka saada luomuruokaa julkisiin laitoksiin? Jos nämä kysymykset kiinnostavat, tule mukaan kansainväliseen verkkokonferenssiimme. […]

Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari

Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa […]

Luomusta kilpailuvaltti! -webinaari

Miten voi hyödyntää luomun käyttöä ravitsemispalveluiden markkinoinnissa? Ovatko asiakkaat kiinnostuneita luomusta? Keskiviikko 25.11.2020 klo 15-16 KURVI-hankkeen Luomusta kilpailuvaltti! -webinaarissa kerrotaan luomuviestinnästä ja asiakkaiden kiinnostuksesta luomuun. […]

Photonics for Food Industry Webinar

Enabling agri-food industry transformation, November 26, 2020, 1pm – 3pm Photonics Finland and Food Tech Platform Finland are organizing a webinar for finding new opportunities […]

Roskakalasta ruokakauppojen rokkitähdeksi?, etäyhteyksin

Kaupallistamisen haasteet hoitokalastuksessa Itämeri ja monet sisävedet kärsivät liiallisesta ravinnekuormituksesta. Kotimaisen kalan, kuten särjen, lahnan ja silakan syöminen on kustannustehokas keino kierrättää ravinteita pois vesistöistä. […]

Pölytysseminaari, etäyhteyksin

Webinaarissa käsitellään laajaa skaalaa aiheita siirtohoidosta marjojen ja erikoiskasvien viljelyyn ja pölytykseen. Ajankohta: 30.11.2020 klo 17.30 - 20.30 Tutustu ohjelmaan (pdf) ja ilmoittaudu 28.11. mennessä.