Ilmastotyö kotimaisen ruokajärjestelmän menestystekijänä -webinaari

Ruokaketjun toimijoiden ilmasto- ja vähähiilitiekartat ovat valmistuneet. Tiekarttojen lisäksi hallitusohjelman mukaisesti valmistellaan ilmastoruokaohjelmaa ja maankäyttösektorin ilmastotoimenpidekokonaisuutta. Nämä yhdessä luovat reilua polkua kestävään ruokajärjestelmään. Tule mukaan […]

ECOWASTE 4 FOOD Final Conference, online

Ecowaste4Food -hanke on pyrkinyt kolmen vuoden aikana etsimää keinoja pienentää ruokahävikkiä partnerialueillaan Ranskassa, Puolassa, Espanjassa, Kreikassa, Italiassa - ja Etelä-Pohjanmaalla. Resurssit työhön on tarjonnut Interreg […]

Roskasta Gourmeeksi, nettiseminaari

Miten projekti ´FoodiEX` teki karjalanpiirakkaa jauhomadoista ja jäätelöä kokonaisista kukkakaaleista? Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan miten uudella menetelmällä kehitettiin tulevaisuuden ruokaa alihyödynnetyistä, ”vaikeista” raaka-aineista. FoodiEX -menetelmä […]

Minä & tiede -etäluento: Paikallista ruokaa!

Tervetuloa Minä & tiede -etäluennolle torstaina 8. lokakuuta klo 17-18. Markkinoinnin yliopistotutkija Hanna Leipämaa-Leskinen kertoo aiheesta Paikallista ruokaa! Millaista on pohjalainen ruoka ja miten se […]

Papuja pallon parhaaksi webinaarisarja syksyllä

Miksi palkokasvit kiinnostavat juuri nyt? Leg4Life-hanke järjestää syksyllä 2020 webinaarisarjan. 28.9. klo 17-19 Tuoko palkokasvien viljely ruokaturvaa ja huoltovarmuutta? 12.10. klo 17-19 Maistuvia tuotteita pavuista […]