Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ready, Set, Go! – vientimahdollisuuksien sparrauspäivä kansainvälistymistä harkitseville uusmaalaisille yrityksille

8.10.2020 @ 12:00 - 17:00

Ready, Set, Go! -vientimahdollisuuksien sparrauspäivä järjestetään webinaarina to 8.10.2020 klo 12 – 17. Tilaisuus siirrettiin keväältä syksyyn Covid-19 -pandemian vuoksi ja toteutetaan nyt entistäkin ajankohtaisempana! 

 

Tarjolla on monipuolinen tietopaketti jokaiselle kansainvälistymisestä kiinnostuneelle yritykselle. Skandinaavisia tuotteita myyvä verkkokauppa ScandiKitchen esittäytyy ja kertoo, kuinka onlinekaupan valikoimiin päästään. Covid-19-kriisin aikana elintarvikkeiden vientiä tehdään erityisesti verkkokauppojen kautta.  

 

Kansainvälinen kuluttajaraati, jossa osallistujia Saksasta, Ruotsista, Etelä-Koreasta, Venäjältä, Ranskasta, Kiinasta ja Japanista arvioi tuotteita ja antaa palautetta. Myös kotimaiset vientikaupan asiantuntijat jakavat ajankohtaista markkinatietoa, opastavat viennin askelmerkeistä, maakohtaisista vientisäädöksistä, tuotekehityksestä ja rahoituksesta. 

 

Webinaari on suunnattu vientiä vasta pohtiville tai sitä jo harjoittaville uusmaalaisille elintarvikealan yrityksille ja aiemmat ilmoittautumiset ovat voimassa.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2020
Aika:
12:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Laurea-ammattikorkeakoulu
Vanha maantie 9
Espoo,
+ Google Map