Flavoria-tutkimusalustan demoiltapäivä tutkijoille, Turku

Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa! Iltapäivän aikana esittelemme Flavorian tutkimusmahdollisuuksia eri pisteillä lounasravintolan ja moniaistitila Aistikattilan puolella. Pääset siis käytännössä näkemään, millaista tutkimusta Flavoriassa voisi […]

Elintarvikealan vientivalmennus, Kymenlaakso

Vientivalmennus kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Valmennus on yrityksille maksuton. Osallistua voi myös etänä. Aika: 22.5.2025 klo […]

The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki

Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]

Kehitä ruokamatkailutuotteita tarinallistamisen avulla, webinaari 1

Tule mukaan ja inspiroidu siitä, miten voisit kehittää liiketoimintaasi ja tuotteitasi tarinallistamisen avulla. Webinaarit ovat käytännönläheisiä työpajoja, ja webinaarien tuloksena on tarkoitus kehittää idea ruokamatkailutuotteesta. […]

Onko suomalainen ruokavienti myötätuulessa? -webinaari

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa pureudumme ajankohtaisiin maatalouden markkinanäkymiin. Julkistuswebinaari 3.6.2025 klo 9:00 – 11:00 09:00-09:05 Tervetuloa ja tilaisuuden käytännöt, erikoistutkija Terhi Latvala 09:05-09:35 Viljan, valkuaiskasvien ja lihan […]

Erityisestä menestykseksi – nimisuoja myyntivalttina, webinaari

Tuotteen nimisuoja kertoo tarinaa alkuperästä ja laadusta. Siitä, että tuote on erityinen. Mutta miten nimisuojamerkistä tehdään myyntivaltti, joka tuottaa lisäarvoa elintarvikeyrityksille sekä matkailu- ja ravintola-alalle? […]