Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa, Helsinki ja etäyhteys
Seminaarissa esitellään Ruoka-askel-hankkeen tuloksia ja hankkeen pohjalta kehitettyä toimintamallia. Ohjelmassa on myös asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Ruoka-askel-hankkeessa oli tavoitteena kehittää kestävä toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota […]
LuomuOPE-verkostoitumispäivät Mustialassa
Haluatko syventää luomuosaamistasi, saada ideoita opetuksen toteuttamiseen ja laajentaa verkostojasi? Tule mukaan LuomuOPE-verkostopäiville Mustialaan 19.–20.5.2025! Verkostopäivillä mm. tarkastellaan luomua koko ruokaketjun näkökulmasta ja opitaan yhdessä […]
FinFoodNet: Yhdessä maailmalle – ruokaviennin mahdollisuudet, Turku ja etäyhteys
FinFoodNet-hankkeen Varsinais-Suomen kick off -tilaisuudessa tutustutaan ruokaviennin mahdollisuuksiin, sukelletaan tulevaisuuden ruokatrendeihin, kuullaan käytännön kokemuksia ja pureudutaan siihen, millaista tukea ja verkostoja yritykset kaipaavat kansainvälistymisen polulla. […]
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 6
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
Tervetuloa ruokamatkailun osaamisryhmän tapaamiseen!, Helsinki ja Teams
Ruokamatkailuverkoston toiminta jatkuu. Tänä vuonna keskitytään teemalliseen kehittämiseen ruokamatkailun osaamisryhmässä. Ilmoittaudu mukaan ruokamatkailun osaamisryhmän ensimmäiseen tapaamiseen täällä. Aika: Ke 21.5.2025 klo 9—12 Paikka: HYBRIDI: Haaga-Helian Pasilan kampus, Helsinki […]
Flavoria-tutkimusalustan demoiltapäivä tutkijoille, Turku
Tervetuloa tutustumaan monitieteiseen Flavoria-tutkimusalustaan toukokuussa! Iltapäivän aikana esittelemme Flavorian tutkimusmahdollisuuksia eri pisteillä lounasravintolan ja moniaistitila Aistikattilan puolella. Pääset siis käytännössä näkemään, millaista tutkimusta Flavoriassa voisi […]
Elintarvikealan vientivalmennus, Kymenlaakso
Vientivalmennus kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla. Valmennus on yrityksille maksuton. Osallistua voi myös etänä. Aika: 22.5.2025 klo […]
Kauhajoen Ruokamessut 2025: Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus -seminaari
Kauhajoen Ruokamessuseminaari järjestetään Hämes-Havusen miljöössä perjantaina 23.5.2025 klo 9.00-12.00. Tämän vuoden teema on Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus. Ohjelma: klo 8.30 Aamukahvit klo 9.00 Kauhajoen kaupungin […]
Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari
Seminaarissa tarkastellaan kuusivuotisen FOOD-ohjelman (2019-2025) kolmen laajan tutkimushankkeen (Leg4Life, Just food, MULTA) tuloksia ja niiden merkitystä suomalaisen ruokajärjestelemän kestävyysmurroksessa. Aika: Maanantaina 26.5.2025 klo 9:00-11:30 Paikka: Helsingin […]
The Nordic Joint Committee for Agricultural and Food Research, Helsinki
Ruokajärjestelmän kestävyyskysymyksiä koskevia tapahtumia Helsingissä 26.-28.5.2025 Kolme toisiinsa kytkeytyvää tapahtumaa toukokuun lopussa Helsingissä Strategisen tutkimuksen Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) -tutkimusohjelman loppuseminaari Aika: […]