Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa, Helsinki ja etäyhteys

ma 19. toukokuun @ 09:00 - 12:00

Seminaarissa esitellään Ruoka-askel-hankkeen tuloksia ja hankkeen pohjalta kehitettyä toimintamallia. Ohjelmassa on myös asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Ruoka-askel-hankkeessa oli tavoitteena kehittää kestävä toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa.

Kenelle: Seminaariin ovat tervetulleita ruokapalveluiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaiset, kuntapäättäjät ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Aika: Maanantaina 19.5.2025 klo 9-12

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki, Mannerheimintie 166, J-salit (2 ja 3). Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 9.5. mennessä!

 

Tiedot

Päivämäärä:
ma 19. toukokuun
Aika:
09:00 - 12:00