
Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa, Helsinki ja etäyhteys
ma 19. toukokuun @ 09:00 - 12:00
Seminaarissa esitellään Ruoka-askel-hankkeen tuloksia ja hankkeen pohjalta kehitettyä toimintamallia. Ohjelmassa on myös asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Ruoka-askel-hankkeessa oli tavoitteena kehittää kestävä toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa.
Kenelle: Seminaariin ovat tervetulleita ruokapalveluiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaiset, kuntapäättäjät ja muut aiheesta kiinnostuneet.
Aika: Maanantaina 19.5.2025 klo 9-12
Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki, Mannerheimintie 166, J-salit (2 ja 3). Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä.
Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 9.5. mennessä!