-
Kansainvälisiä makuja Pohjois-Savosta-verkostoitumistapahtuma, Vieremä
TAPAHTUMAN TEEMA: “Resepti voi tulla kaukaa ja raaka-aine läheltä” Suomi kansainvälistyy ja yhteisömme ovat entistä monikulttuurisempia. Maaseudulla tämä tuo mukanaan uusia yrityksiä ja työvoimaa rikastuttaen […]
-
Elintarvikealan vienti- ja kansainvälisyys -verkostotapaaminen, Teams
Elintarvikealan viennin- ja kansainvälistymistoimijoiden verkostotapaaminen pidetään 8.4.2025 klo 13.00 - 15 Teamsin välityksellä. Tapaamisen aluksi kuulemme kansallisesti toteuttavasta vientiin ja kansainvälistymisen edistämiseen liittyvästä toiminnasta kolme puheenvuoroa: KASVUALUSTA-hanke […]
-
Lootaan, pussiin, vuan käärinkö rättiin? – Elintarvikepakkaukset ammattikeittiöille, Kuopio
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan toimivia pakkauksia ja vahvistamaan yhteistyötä! Tapahtuma on suunnattu pohjoissavolaisille ruoka-alan toimijoille – alkutuottajille, jatkojalostajille ja ammattikeittiöille. Tavoitteena on tuoda yhteen tuottajat ja […]
-
Webinaari kerääjien kouluttajille
Järjestämme infon kerääjä.fi-palvelusta kerääjäkoulutuksia järjestäville ja suunnitteleville keskiviikkona 9.4.2025 klo 9.30–10.30. Palvelun käytön opastuksen lisäksi käymme läpi vinkkejä, miten palvelussa olevan kurssin ilmoittautumisineen saa sovitettua omaan […]
-
Erottuva elintarvike -työpaja: valmiin tuotteen viimeistely, Varsinais-Suomi
Erottuva elintarvike -työpajat 27.2., 12.3. ja 9.4. Salossa Haaveiletko elintarviketuotteen kehittämisestä? Haluaisitko olla tulevaisuuden ruokaketjun aallon harjalla ja kehittää huippu tuotteita kansallisille ja kansainvälisille markkinoille? […]
-
Kestävää kasvua uusista arvoketjuista – Solumaatalous, webinaari
Kestävän ja kannattavan ruokajärjestelmän rakentaminen vaatii nykyisten ruoantuotantomenetelmien ja arvoketjujen kehittämistä ja uusien tuotantomenetelmien valjastamista ruokajärjestelmän käyttöön. Solumaatalous on lupauksia herättävä ruoantuotantotapa, joka osaltaan vauhdittaa […]
-
Ruoka 2025, Helsinki
Ruoka 2025 on ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja […]
-
Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 3
Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]
-
Hyvien vastuullisuuskäytänteiden edistäminen julkisissa ruokapalveluissa, etäyhteys
Tervetuloa kuuntelemaan, inspiroitumaan ja keskustelemaan julkisen sektorin vastuullisuustoimenpiteistä maanantaina 14.4.2025 klo 13-15 järjestettävään verkkotilaisuuteen! Vastuullisuustyö on erottamaton osa julkisen sektorin ruokapalvelujen arkipäivää. Ympäristövastuullisuuteen on kiinnitettävä huomiota enenevässä määrin […]
-
Ruokaprovinssin brändi- ja viestintätyöpajat, osa 1, Seinäjoki
Pitäisikö mielestäsi Etelä-Pohjanmaan vahva ruokamaakunta näkyä ja kuulua enemmän? Jos näin, niin tule mukaan vaikuttamaan millaista brändi- ja viestintätyötä jatkossa tehdään Ruokaprovinssin hyväksi. Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan […]
10 tapahtumat found.