Opi private label-osaajaksi -työpajat, osa 1

Haluatko perehtyä tarkemmin premium private label-liiketoimintaan ja kehittyä taitavaksi toimittajaksi? FINLABEL-hanke järjestää kuusi OPI PRIVATE LABEL OSAAJAKSI-työpajaa (6 x 2,5 h) 13.3.2025 – 19.5.2025 aikana. […]

Kaurabuusti-seminaari, Lahti ja etäyhteys

Kaurabuusti-seminaari on elintarvikealan yrityksille, alan kehittäjille ja sidosryhmille suunnattu maksuton tapahtuma, joka tarjoaa katsauksen kauran vientipotentiaaliin, kehitysnäkymiin sekä mahdollisuuksiin. Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä. Tervetuloa! […]

Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit, Oulu (ja osin Teams)

Luonnontuoteyritys ja kerääjä – tule esittelemään ja maistattamaan omia raaka-aineita ja luonnontuotepohjaisia elintarvike- ja ruokatuotteitasi ravintoloille. Keittiömestari ja ravintolan edustaja – tule tutustumaan alueen luonnontuoteraaka-aineisiin, -jalosteisiin ja […]

Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä, Teams

Jatkamme 18.3.2025 klo 13-15 luonnontuotteiden keruutoiminnan ja luomusertifioinnin kehittämiskysymyksien käsittelyä helmikuussa aloitetun keskustelun pohjalta. Aiheina mm. luomukeruun ryhmäsertifiointi, keruun sopimusmallin valmistelu, evästykset marraskuun Luonnontuotepäiville ja […]

Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet, Oulu

Tervetuloa kuulemaan uudistavan ruokamatkailun mahdollisuuksista Pohjois-Pohjanmaalla! Voisiko ruokamatkailu olla osa yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, miten matkailuaktiviteettiin saadaan uudistava näkökulma? Tule mukaan toiminnalliseen tapahtumaan, jossa kuulet teemaan […]