Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, Joensuu ja verkossa
Jotpan kilpailuttamat elintarviketeollisuuden vientiä, digitaalisuutta ja kestävää tulevaisuutta tukevat koulutukset pyörivät vuonna 2024. Riveria koulutuspalvelut Oy:n järjestämä kokonaisuus helmikuussa: MODUULI 2 Jalostusasteen nostaminen vientituotteessa Investoinnit […]
Ruoka tulevaisuuden toreilla -työpaja, Helsinki
Helsingin kaupallisilla toreilla valmistaudutaan isompiin ja pienempiin muutoksiin ja kehityshankkeisiin. Nyt on hyvä hetki pohtia ja kokeilla, millä edellytyksillä ja missä muodoissa ruoka tulevaisuudessa toreilla […]
Lähiruoan kumppanikahvila: liikeidean konseptointi ja yhteistyön mahdollisuudet, Lappi
Jos sinulla on liikeidea lähiruokaan tai luonnontuotteisiin liittyvästä tuotteesta tai palvelusta, niin tule kirkastamaan sitä kanssamme Lähiruoan kumppanikahvilaan Louelle torstaina 29.2. klo 14–17! Muotoilutoimisto Arctic […]
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalu Graanista tuottajille, etäyhteys
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta erityisesti suoramyyjien ja REKO-tuottajien arkea helpottamaan Perjantai, 1. maaliskuuta · 10:00 - 11:30 Google Meet: https://meet.google.com/vnt-mfhq-cvu Graanin kehittäjä Maarit Rockenfeller kertoo, miten […]
Luksusjahdit-yhteistyöpäivä Lahdessa
Kohti kansainvälisiä jahtimarkkinoita: Kansainvälistymisestä kiinnostuneille mikro- ja pk-yrityksille tarjolla kattava Luksusjahdit-yhteistyöpäivä Lahdessa! Sukellamme päivän aikana luksusjahtimarkkinoiden kasvaviin mahdollisuuksiin, kuulemme siihen liittyvistä elintarvike- ja palvelumarkkinoista ja […]
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Kuluttajien suhtautuminen palkokasveihin ja kasviproteiineihin
Maaliskuun tutkimustiistaissa kuulemme, miten kuluttajat suhtautuvat palkokasveihin ja kasviproteiineihin. Asiaa avaa sosiaalipsykologian vanhempi yliopistonlehtori Hanna Konttinen Helsingin yliopistosta. Parhaillaan on käynnissä Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) […]
Kuukauden lähikalalive: särki
Tervetuloa seuraamaan kuukauden lähikala -livelähetyksiä vuoden 2024 aikana. Joka kuukasi perehdymme ajankohtaiseen kalaan tutuissa #ruokaneuvolive -lähetyksissä. Käymme läpi kalan tuntomerkit, käyttötavat sekä tietysti valmistamme herkullista […]
Ruokaprovinssikahvit: ruokajärjestelmän ilmastotyö Etelä-Pohjanmaalla
Tervetuloa lämpimästi Ruokaprovinssikahveille 6.3. tutustumaan Etelä-Pohjanmaan pyrkimykseen kohti kestävämpää ja vastuullisempaa ruokajärjestelmää! Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen päämääränä on vähentää ilmastopäästöjä, pienentää ympäristövaikutuksia ja edistää vastuullisuutta […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana maito
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta, Teams
Tietoisku sähköisestä digimyynnin työkalusta erityisesti suoramyyjien ja REKO-tuottajien arkea helpottamaan Torstai 7.3.2024 klo 10–11 Graanin kehittäjä kertoo, miten sovelluksen avulla voit saada tehokkuutta suoramyyntiin, helpotusta […]