Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ruoka tulevaisuuden toreilla -työpaja, Helsinki

to 29. helmikuun @ 09:00 - 15:00

Helsingin kaupallisilla toreilla valmistaudutaan isompiin ja pienempiin muutoksiin ja kehityshankkeisiin. Nyt on hyvä hetki pohtia ja kokeilla, millä edellytyksillä ja missä muodoissa ruoka tulevaisuudessa toreilla näkyy. Tule jakamaan ideasi ja ajatuksesi ruoan tulevaisuudesta toreilla. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus ideoida lähiruoka-aiheista palvelutuotetta Hotelli Glo Artiin.

Paikka: Hotel Glo Art, Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki
Aika: to 29.2.2024 klo 9–15, aamukahvit klo 8.30 alkaen

Tervetuloa Urban&Local-hankkeen järjestämään työpajaan 29.2. kello 8.30 alkaen! Päivän aikana etsitään ruokateemaisia ja toreja elävöittäviä ideoita, innovatiivisia tapahtumia, ja palveluita yhdessä eri torimaailman ja ruoka-alan toimijoiden kanssa Helsingin Kaupunkitilat Oy:n hallinnoimille toreille osana Helsingin ruokavuotta 2024.

Työpajassa kysytään: Minkälaiset tapahtumat lisäisivät torien vetovoimaa? Miten tuodaan enemmän ruokasesonkeja esille torilla, hotellissa? Kuinka lähiruoka ja torit voivat auttaa ravintola- matkailu- ja tapahtuma-alan elpymistä? Minkälaiset tapahtumat vahvistavat ruoka- ja ravintola-alan toimijoiden yhteistyötä?

Osa työpajan ideoista toteutetaan kesän ja syksyn 2024 aikana torikokeiluissa.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
to 29. helmikuun
Aika:
09:00 - 15:00