Ruoka tulevaisuuden toreilla -työpaja, Helsinki

Helsingin kaupallisilla toreilla valmistaudutaan isompiin ja pienempiin muutoksiin ja kehityshankkeisiin. Nyt on hyvä hetki pohtia ja kokeilla, millä edellytyksillä ja missä muodoissa ruoka tulevaisuudessa toreilla […]

Luksusjahdit-yhteistyöpäivä Lahdessa

Kohti kansainvälisiä jahtimarkkinoita: Kansainvälistymisestä kiinnostuneille mikro- ja pk-yrityksille tarjolla kattava Luksusjahdit-yhteistyöpäivä Lahdessa! Sukellamme päivän aikana luksusjahtimarkkinoiden kasvaviin mahdollisuuksiin, kuulemme siihen liittyvistä elintarvike- ja palvelumarkkinoista ja […]

Kuukauden lähikalalive: särki

Tervetuloa seuraamaan kuukauden lähikala -livelähetyksiä vuoden 2024 aikana. Joka kuukasi perehdymme ajankohtaiseen kalaan tutuissa #ruokaneuvolive -lähetyksissä. Käymme läpi kalan tuntomerkit, käyttötavat sekä tietysti valmistamme herkullista […]

Ruokaprovinssikahvit: ruokajärjestelmän ilmastotyö Etelä-Pohjanmaalla

Tervetuloa lämpimästi Ruokaprovinssikahveille 6.3. tutustumaan Etelä-Pohjanmaan pyrkimykseen kohti kestävämpää ja vastuullisempaa ruokajärjestelmää! Kestävä ja vastuullinen Ruokaprovinssi-hankkeen päämääränä on vähentää ilmastopäästöjä, pienentää ympäristövaikutuksia ja edistää vastuullisuutta […]

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana maito

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi jatkuu keväällä 2024 uusin mielenkiintoisin teemoin! Kevätkausi starttaa ystävänpäivänä eli 14.2.2024, jolloin teemana on suklaa. Klubi-illat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan alta! […]